UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HASTANEDE DEHŞET! SEDYE ÜZERİNDE SALDIRDILAR!

Karaman'da tartışma sırasında bıçakla kalçasından yaralanıp ambulansla hastaneye getirilen Osman B., sedye üzerinde Acil Servis'e alındığı sırada kavga ettiği İsmet G. (25) ve ağabeyi Murat G.'nin (32), yumruklu saldırısına uğradı.

HASTANEDE DEHŞET! SEDYE ÜZERİNDE SALDIRDILAR!

Karaman’da Topucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde Osman B., caddede yürüdüğü sırada karşılaştığı İsmet G. ve ağabeyi Murat G. ile iddiaya göre yan bakma nedeniyle saat 20.00 sıralarında tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iki taraf da birbirine bıçakla saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla hafif yaralanan iki kardeş, otomobilleriyle olay yerinden ayrılıp Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

Kalçasından yaralanan Osman B. ise ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı. Osman B., sedye üzerinde Acil Servis’e alındığı sırada karşılaştığı İsmet G. ve ağabeyi Murat G.’nin, yumruklu saldırısına uğradı.

Sedyenin devrilmesiyle düşen Osman B., polis, güvenlik görevlisi ve sağlık çalışanlarının müdahalesiyle kurtuldu. Osman B. olayın ardından özel bir hastaneye sevk edildi.

Tedavileri tamamlanan iki kardeş ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Son Güncelleme: 17.06.2020 08:26:25
ETİKETLERkaraman  hastane