UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLİŞKİLERİNİ İLK KEZ İTİRAF ETTİLER

Milan’ın Fransız futbolcusu Theo Hernandez’in, vücudundaki dövmelerle dikkat çeken Zoe Cristofoli ile flört etmeye başladığı duyuruldu.

İLİŞKİLERİNİ İLK KEZ İTİRAF ETTİLER

Instagram üzerinden vücudundaki dövmeleri sergilemesiyle meşhur olan ve dövme modelliği yapan Cristofoli’nin, sosyal medya platformunda yüzbinlerce takipçisi bulunuyor.

Real Madrid’den geçen yıl 20 milyon euro bonservis bedeliyle kırmızı-siyahlı ekibin yolunu tutan 22 yaşındaki sol bek için sevgilisinin, Milano’da geçirdiği günlerin olmazsa olmazlarından biri haline geldiği ifade edildi.

İtalyan modelin vücudunun hemen her bölgesi dövmelerle kaplanmış vaziyette. Bacakları ve kolları kadar sırtında, omzunda ve boynunda da dövme bulunan Zoe Cristofoli’nin, Serie A’da maçların seyircili bir şekilde oynanacağı günleri iple çektiği belirtildi.

San Siro Stadı’na giderek sevgilisinin maçını tribünden izlemeyi ve kendisini desteklemeyi çok istediği vurgulanan modelin, ilk fırsatta bunu yapmak için sabırsızlandığı kaydedildi.

500 binin üzerinde takipçisi olan Zoe Cristofoli’nin sadık takipçilerinden bir tanesi de Milanlı futbolcunun bizzat kendisi… Sevgilisinin paylaşımları karşısında beğenilerini gizlemeyen Hernandez’in, sık sık bu paylaşımlar yaptığı yorumlarla da ilgisini açığa vurduğuna dikkat çekildi.

Son Güncelleme: 17.06.2020 11:21:23
ETİKETLERFENOMEN  FUTBOLCU  Theo Hernandez  Zoe Cristofoli