UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENLERİN PAYLAŞIMLARI AKILLARA DURGUNLUK VERDİ!

Çinli sosyal medya fenomeni Coeyyy ve arkadaşının aşırı derecede editlenmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Hayranlarına Photoshop'un ne kadar güçlü olduğunu gösteren bu iki Influencer, hem yüzlerini hem de vücutlarını değiştirdi.

ÜNLÜ FENOMENLERİN PAYLAŞIMLARI AKILLARA DURGUNLUK VERDİ!

Kusursuz güzellik algısı sosyal medya kullanımıyla birlikte yaygınlaştı ve pek çok kişi mükemmel görünmek adına öyle uygulamalara başvuruyor ki, gerçeklik algımız alt üst etmeye yetiyor. Gelin iki Çinli fenomenin vücutlarında yaptıkları inanılmaz değişikliğe hep birlikte bakalım.

Çinli iki sosyal medya fenomeni de, gerçek hallerini paylaşıp aslında mükemmel fotoğraflarının sadece bir yanılsama olduğunu gösterdi.

Photoshop'un ne kadar etkili olduğunu gösteren bu iki Influencer, hem yüzlerini hem de vücutlarını değiştirdi.

Yayınladıkları fotoğraflarla gerçek hayattaki halleri arasındaki fark inanılmaz.

Yıllardır makyaj hileleriyle çok konuşulan Çinliler, son yaptıklarıyla da dijital uygulamalarında ne kadar iyi olduklarını gözler önüne serdiler.

Fotoğraflar yalnızca Çin'de değil, dünyada da viral oldu. Bir Facebook kullanıcısının fotoğrafları paylaşmasıyla fotoğraflar 18 binden fazla kez paylaşıldı.

Pek çok kişi sosyal medyada görünenlerin sadece bir aldatmacadan ibaret olduğunu dile getirdi.

Bazı kişiler ise sosyal medya yıldızlarının gönderisinin gerçek olduğundan şüphe ediyor ve bu kadar Photoshop uygulanamayacağını düşünüyor.

Kullanıcılar fotoğraflardakilerin aynı kıyafetleri giyen başka kadınlar olduğunu söylüyor. Ancak sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarda pek çok kişinin düzeltme yaptığı biliniyor.

Son Güncelleme: 17.06.2020 19:34:43
ETİKETLERsosyal medya  çin