UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUZLA'DA KORKUNÇ CİNAYET!

İstanbul Tuzla'da bir iş yerinde çalışan Mehmet Yıldız'ı gece yarısı tabancayla vurarak öldürmekten aranan arkadaşı Murat K.(20) polis tarafından yakalandı.

TUZLA'DA KORKUNÇ CİNAYET!

Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde 9 Haziran 2020 tarihinde meydana gelen olayda kavga ihbarıyla olay yerine giden polis ekipleri, 24 yaşındaki Mehmet Yıldız'ın tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler yaptıkları soruşturmada olay gecesi Mehmet Yıldız'ın arkadaşı Murat K. ile alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiklerini ardından cinayet olayının yaşandığını tespit etti. Bu gelişme üzerine her yerde aranmaya başlanan Murat K.'nın izi Pendik , Esenler Mahallesi, Cengiz Sokak üzerinde bulundu. Kovalamaca sonucu Murat K. ile birlikte ona yardım ve yataklık ettikleri belirlenen Mehmet A.(34) ve Mehmet K.(20) gözaltına alındı.

Poliste yapılan sorgulama sonucu Murat K.'nın, Mehmet Yıldız'a 3 bin lira borcu olduğu, Mehmet Yıldız'ın ise şüpheli Murat K. 'ya 3 bin 500 lira borcu olduğunu söylediği öğrenildi. Aradaki bu fark yüzünden olay gecesi tartışan iki arkadaştan Murat K.'nın silahla ateş ederek Mehmet Yıldız'ı öldürdüğü belirlendi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Mehmet A. ve Mehmet K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 18.06.2020 10:48:33
ETİKETLERtuzla