UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMEKLİLER BU GÜNÜ İPLE ÇEKİYOR!

Yaklaşık 12 milyon emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Geçtiğimiz bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Bu sene bayram 31 Temmuz Cuma gününe denk geliyor. Peki emekeli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 emekli ikramiyesi ne kadar?

EMEKLİLER BU GÜNÜ İPLE ÇEKİYOR!

Binlerce emekli bayram ikramiyesi için bekleyişini sürdürüyor. Kurban Bayramı’nda emekeli ikramiyesi olacak yaklaşık 12 milyon vatandaş, ödemelerin hangi tarihte yatırılacağını merak etmeye başladı. Bayramdan önce hesaplara geçmesi beklenen emekli ikramiyesi 1000 TL olarak yatırılacak. İşte 2020 emekli bayram ikramiyesi hakkında merak edilen tüm detaylar…

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN?

Bu yıl Kurban Bayramı 31 Temmuz’da başlayacak. Bayram öncesinde yatılması planlanan emekli ikramiyelerinin 27-30 Temmuz tarihlerinde hesaba geçmesi bekleniyor. Ramazan Bayramı ikramiyesi, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında erkene çekilerek Nisan ayında verilmişti.

HANGİ EMEKLİLER BAYRAM İKRAMİYELERİNDEN YARARLANABİLECEK?

Emekli bayram ikramiyelerinden yararlanabilecek olalar;

– SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri

– Şehit yakınları ve gaziler

– Ölüm aylığı alanlar

– Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar,

– Geçici köy korucuları

– Şeref aylığı alanlar

– Şampiyon sporcular,

– Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri,

– Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.

Son Güncelleme: 18.06.2020 21:42:37
ETİKETLERemekli  maaş