UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADELE'İN HANGİ YÖNTEMLE KİLO VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, verdiği kilolarla herkesi şaşırtmıştı. Geçirdiği değişimle adından söz ettiren Adele'in 'Sirt food' diğer adıyla 'Sirtüin' diyetini uyguladığı öğrenildi.

ADELE'İN HANGİ YÖNTEMLE KİLO VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Simon Konecki ile 2016'da başlayan evliliğini geçen yıl sona erdiren İngiliz şarkıcı Adele, boşanmanın ardından hızla kilo kaybetti.

5 kilo verdiği söylenen Adele'in nasıl zayıfladığı ise merak konusu olmuştu.

32 yaşındaki şarkıcının İngiltere'de ünlü iki diyetisyen tarafından oluşturulan 'Sirt food' (Sirtüin) diyetini uyguladığı öğrenildi.

SİRTÜİN DİYETİ NEDİR?

Sirtüin diyeti adını birçok canlı türünde bulunan bir protein sınıfı olan sirtüinden alıyor. Bu diyet, sirtüin proteinlerinin harekete geçmesini ve zayıflama genini aktive ediyor.

21 günlük ve 2 fazdan oluşan bir süreç içeren diyet, uygulanmaya başlandığı ilk haftadan itibaren enerji seviyesini arttırmayı ve yağ yakımını hızlandırmayı teşvik ediyor.

Şarkıcıya yakın bir kaynak ise, Adele'in zayıflamasıyla ilgili, "Elbette başka faktörler de var ama Adele'in ABD'li antrenör Harley Pasternak'tan aldığı tüyolar çok işe yaradı" demişti.

"Lady Gaga ona Harley'in ne kadar iyi olduğunu söyledi ve Adele'e onunla irtibat kurmasını tavsiye etti. Pasternaki, haftada beş kez 35'er dakikalık karın, kalça ve kollar için sıkılaştırıcı egzersiz yaptırdı"

Son Güncelleme: 22.06.2020 14:47:15
ETİKETLERuçankuştv  adele  kilo