UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMEN GELİN ADAYININ ÇIPLAK POZU OLAY OLDU!

Evlilik programı ile adını duyuran ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren fenomen gelin adayı Naz Mila, paylaştığı çıplak pozuyla gündeme geldi. Gelin adayının bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda eleştiri geldi.

FENOMEN GELİN ADAYININ ÇIPLAK POZU OLAY OLDU!

Adını evlilik programı Evleneceksen Gel programı ile duyuran Azerbeycanlı Naz Mila, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Gelin adayının son paylaşımını takipçileri fazla iddialı bulunca, tepkiler de gecikmedi.

Geçtiğimiz senelerde yaptırdığı dövme ile İngiliz basınında dalga konusu konu olan Naz Mila, bacağına boydan boya "I can judge a single god with my wrongs and wrongs" yazdırmıştı. Naz Mila, dövmesinin "Beni doğrularım ve yanlışlarımla sadece Tanrı yargılar" anlamına gelmesini istese de, yapdırdığı dövme bozuk bir gramerle ve yanlış kelimelerle yazıldığı için ortaya manasız bir cümle çıkıyordu.

Naz Mila'nın ‘Ben yargılarım, yalnız Tanrıyı hatalarım ve hatalarla…’ gibi anlamsız söz öbeğinden oluşan dövmesi, sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Geçtiğimiz ay ünlü modeller arasında trend olan maske bikini akımına uyan gelin adayı son olarak çıplak pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Çıplak pozunu sansürsüz paylaşan Mila'ya ise takipçileri "Sen annesin, hiç yakışmıyor bu pozlar" diyerek tepki gösterdi.

Aslen Azerbaycanlı olan Naz Mila, ismini ilk olarak izdivaç programıyla duyurmuştu.

Son Güncelleme: 23.06.2020 11:41:12
ETİKETLERnaz mila