UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

5’İ FUTBOLCU 6 KİŞİDE ‘CORONA’ ÇIKTI!

Romanya 2. Ligi'nde UTA Arad ile Petrolul Ploiesti arasındaki maç, beş Petrolul oyuncusu ve takımın malzemecisinde corona virüsü tespit edilince ertelendi.

5’İ FUTBOLCU 6 KİŞİDE ‘CORONA’ ÇIKTI!

Romanya Futbol Federasyonu, ikinci ligde lider UTA Arad ile play-off yarışındaki Petrolul Ploiesti arasındaki kritik maçı, beş Petrolul oyuncusu ve takımın malzemecisinde corona virüsü tespit edilince ertelediklerini açıkladı.

Martın ortasından bu yana askıda bulunan Romanya 2. Ligi’nde maçlar bugün yeniden başlıyor. Eski adı Juventus Bucharest olan ve tarihinde beş Romanya şampiyonluğu bulunan Petrolul, virüse yakalanan futbolcular ve malzemecinin izole edildiğini ve yerel sağlık kuruluşlarıyla ortak hareket ettiklerini ifade etti.

Bununla birlikte 21 Haziran’da en üst ligde Dinamo Bükreş ile Sepsi’yi bir araya getiren maçı yöneten hakem Robert Avram’ın da corona virüsü testi pozitif çıktı. Avram’ın sezonun geri kalanında maç yönetmeyeceği duyuruldu.

Romanya’da bugüne kadar yaklaşık 28 bin vaka tespit edilirken toplamda 1687 kişi corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Son Güncelleme: 3.07.2020 17:43:39
ETİKETLERcorona  spor  romanya