UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCUDAN OLAY PAYLAŞIM!

İtalya Serie A'da maçlar, corona virüs nedeniyle verilen aranın ardından tekrar başlarken "Eğlenceye hazırım" diyen güzel sunucu Diletta Leotta da sahalara indi. Leotta, Lazio ile Milan arasında Roma'da oynanan maçta yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

ÜNLÜ SUNUCUDAN OLAY PAYLAŞIM!

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun yıldızlaştığı maçta Milan, Lazio'yu 3-0 yenerek flaş bir sonuca imza attı.Leotta ise hem maç önü hem de maç sonrası röportajlarına kaldığı yerden devam etti.İtalya'da da Türkiye'de olduğu gibi sunucular ile futbolcular arasında sosyal mesafe kuralı uygulanıyor.

Maçların başlamasıyla Leotta da stadyumlara dönerken Instagram hesabından "Eğlenceye hazırım! Bunu özlemişim. Şov başlasın" paylaşımında bulundu.

Takipçileri de ünlü spikerin paylaşımına "Futbolu da seni de çok özlemişiz" yorumlarını yaptı. Koronavirüs nedeniyle İtalya, karantina altına alınmışken Diletta Leotta, futbolu çok özlediğini ve bir an önce sahalara dönmek istediğini söylemişti.

Yaklaşık 3 aydır futboldan uzak kalan Diletta Leotta, "Futbolu çok seviyorum ve çok özledim. Bu zor günlerde televizyonda eski maçları yayınlıyorlar.

Futbol maçları, bizim birlik halinde ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatıyor" sözlerini kullanmıştı.

Leotta, karantina sürecinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti.

Son Güncelleme: 5.07.2020 18:27:05
ETİKETLERsunucu  sosyal medya