UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VALİ PEHLİVAN: ŞIRNAK'TA CORONAVİRÜS VAKALARI DÜŞÜŞE GEÇTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ramazan Bayramı sonrası kentte artan corona virüs vakalarının, son günlerde alınan önlemlerin ardından düşüşe geçtiğini söyledi.

VALİ PEHLİVAN: ŞIRNAK'TA CORONAVİRÜS VAKALARI DÜŞÜŞE GEÇTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silopi ilçesine yeni atanan Kaymakam Can Kazım Kuruca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçedeki temasları kapsamında üs bölgelerinde görev yapan güvenlik güçleriyle de bir araya gelen Vali Pehlivan, beraberindeki Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde konuşan Vali Pehlivan, kent genelinde coronavirüse yönelik alınan tedbirleri değerlendirdi. Esnafa maske kullanmaları, sosyal mesafe kurallarına ve hijyene önem vermeleri için çağrıda bulunan Vali Pehlivan, Ramazan ayında artan coronavirüs vakaları son günlerde düşüşe geçtiğini söyledi. Vali Pehlivan, "Sağlık Bakanlığı'mız günlük verileri açıklıyor. Ama pik noktasının 3'te birinin altına indik. Günlük rakamlar değişkenlik arz ediyor. Ama şu anda çok şükür iyice azalmış durumdayız" dedi.

CUDİ'YE YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

Cudi Dağı'nda yapılan yol çalışmalarına da değinen Vali Pehlivan, "Bu güvenlik yolu olmakla birlikte kültür ve inanç turizmi yoludur. Sefine bölgesi Şırnak için ayrı bir değer ifade ediyor. Bununla birlikte dünya tarihi için önemli bir nokta. Cudi ile ilgili çalışmalarımız başladı. Şu anda oraya öncelikle ivedi şekilde ulaşıma yönelik projeyi Sayın Cumhurbaşkanı'mızın himayelerinde İçişleri Bakanı'mızın destekleri ve direktifleri doğrultusunda ilgili ekiplerimizle yürütüyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 7.07.2020 18:37:01
ETİKETLERuçankuştv  corona  şırnak  vaka  ramazan