UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM DEVLET BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU!

Paris Hilton da Kanye West'ten sonra ABD Başkanı olmak için aday olabileceğini esprili bir dille anlattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hilton, oval ofisi kalp şeklinde yapıp, sarayı da pembeye boyayacak.

ÜNLÜ İSİM DEVLET  BAŞKANLIĞINA  ADAY OLDU!

Kanye West’in ABD Başkanlığı için aday olduğunu açıklamasının ardından bir paylaşım da Paris Hilton’dan geldi. Instagram hesabından ard arda fotoğraflar paylaşan Hilton, ABD Başkanı seçilirse neler yapmak istediğini açıkladı. Aslında sosyetik güzel yaptığı açıklamalarla tamamen dalga geçiyordu ne var ki bunu ciddiye alanlar da bir hayli fazlaydı.

Sosyetik DJ “Başkanlık için Paris”, “Amerika'yı yeniden seksi yap” sloganıyla paylaşım yaptı ve başkan seçilirse ilk yapacaklarını anlattı. Hilton Oval Ofis masasına iliştirilmiş halini yayınlayarak, “Oval Ofis'i Kalp Şeklinde Ofis'e mi çevirmeliyim?” diye sordu. Saraya bir kadın elinin değmesi gerektiğine de değinen Paris Hilton, “Pek çok fikir alışverişinden sonra Oval Ofis'in yeniden dekore edilmeye ve kadın dokunuşuna ihtiyaç duyduğuna karar verdim” dedi. Hilton ayrıca başkan yardımcısı olarak da Rihanna'yı seçecek.

Son Güncelleme: 7.07.2020 20:12:05
ETİKETLERPARİS HİLTON  DEVLET BAŞKANLIĞI  ADAY