UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN TANRIYAR EVLENİYOR!

Can Tanrıyar-Tamar Oner 8 aydır gizli sürdürdükleri beraberliklerini resmileştiriyor.

CAN TANRIYAR EVLENİYOR!

Ünlü Televizyoncu Can Tanrıyar, cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Tamar Oner’le dünya evine giriyor.

2019 Aralık ayından beri birlikte olan ancak sessiz sedasız bir beraberlik yaşayan çift sonunda ilişkilerini resmiyete döküyor.

UçanKuş TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Can Tanrıyar’la, Türkiye’nin en büyük müzik aletleri şirketi Oner Müzik’in sahibi Haçik Oner’in büyük kızı olan Tamar Oner, yarın Oner ailesinin Acarkent’teki evinde havuz başında yapılacak bir törenle nişanlanacaklar.

Pandemi nedeniyle sadece aile ve yakın dostlarının tanıklığında yarın akşam yapılacak nişan töreni öncesi Selim Soydan-Hülya Koçyiğit çifti Oner ailesinden Can Tanrıyar için “kız” isteyecek.

Ardından nişan törenine geçilecek. Bugünlerine, Fenerbahçe muhabirliğinden gelen Can Tanrıyar’ın Tamar Oner’le nişanına, özellikle Fenerbahçe camiasından isimler katılacak. Aziz Yıldırım, Abdullah Kiğılı’nın yanı sıra Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı, Müge Anlı, İzzet Çapa gibi isimler ve Tanrıyar’ın iki oğlu ile eşleri nişanda bulunacak.

Can Tanrıyar, “Aşk’ı, mutluluğu, huzuru, heyecanı, her şeyi Tamar’da buldum. En çok sevindiğim, hem benim çocuklarımın, hem karşı tarafın ailesinin bu beraberliği onaylamaları… Çünkü mutsuzluk üzerine kurulu bir mutluluk olabileceğine inanmıyorum”; Tamar Oner ise “Tanıştığımızdan 26 gün sonra evlenme teklif etti. Zaten ilk tanıştığımız gün birbirimize aşık olmuştuk. Sonrasında hiç ama hiç ayrılmadık, her an beraberdik. Çok mutluyum… Sonsuza kadar birlikte olacağız inşallah” dedi.



Son Güncelleme: 8.07.2020 11:16:57