UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP BABASININ TACİZİNE UĞRADI!

Donald Trump'ın yeğeni Mary tartışmalara neden olan kitabında, ABD Başkanı'nın uzun yıllar babasının duygusal tacizine maruz kaldığını öne sürdü.

TRUMP BABASININ TACİZİNE UĞRADI!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın aile yaşantısına ışık tutan bir kitap yayımlanacak.

Trump'ın yeğeni Mary Trump tarafından yazılan kitaba ilişkin son iddia ise ABD Başkanı'nın uğradığı tacizi konu alıyor.

Mary Trump'a göre ABD Başkanı Trump uzun yıllar boyunca babası Fred Trump'ın baskılarıyla karşılaştı. Babası nedeniyle ABD Başkanı'nın çocukluğu korku içerisinde geçti.

Mary Trump'a göre uzun yıllar tacize maruz kalan Trump'ın yaşadığı travmalar nedeniyle ABD Başkanı "mahvoldu" ve "insani duygular geliştirme ve hissetme yeteneğini kaybetti."

Ülke gündeminde uzun süredir tartışmara neden olan "Çok Fazla, Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı" adlı kitap 14 Temmuz'da okuyucuyla buluşacak.

Tıpkı Trump'ın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yazdığı kitap gibi, Mary Trump'ın kitabı da raflarda yerini bulmadan basında geniş bir şekilde yer aldı.

Too Much and Never Enough: How My Family created the World's Most Dangerous Man (Çok Fazla ve Hep Yetersiz: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı) adlı kitapta Trump'ın kişiliğinin, "sosyopat" babası tarafından etkilendiği ve Trump'ın lisede yerine sınava girmesi için parayla adam tuttuğu gibi iddialar yer alıyor.

Mary Trump, amcasının tekrar seçilmesinin "Amerikan demokrasisinin sonu olacağını" ve bu yüzden kitabı yazmaya karar verdiğini söylüyor.

Trump ailesi ise kitabın basımını durdurmak için dava açtı ve kitaptaki iddiaları reddettiklerini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Pennsylvania Üniversitesi'ndeki prestijli Wharton Business School'dan mezun olduğunu gururla anlatır. Fakat Mary Trump'a göre amcası oraya hak ederek girmedi:

"Donald'ın notları, sınıfının en iyilerine kıyasla çok düşüktü ve bu yüzden üniversiteye giremeyeceğinden endişeleniyordu.

"Şansını artırmak için, zeki ve testlerde başarılı olarak bilinen Joe Shapiro'yu kendi yerine sınavlara soktu.

Mary Trump, amcasının kadınlara bakışına da kitabında yer veriyor. Kısa süreliğine Trump'ın metinlerini yazdığı dönemde Trump'ın kadınlarla kurduğu ilişkileri görme fırsatı bulduğunu belirten yazar, kendisini reddeden kadınlardan bir anda çok çirkin, kötü ve kilolu olarak bahsettiğini aktarıyor.

Bu kadınlar arasında Madonna ve buz patenci Katarina Witt de yer alıyor. Yazar, 1999'da Florida'da amcasının kendisini mayoyla gördüğünde "Vay canına Mary, memelerin ne kadar da dolgun" dediğini anlatıyor.

O dönem Trump'ın eşi olan Marla Maples'ın şok içinde Trump'ın koluna vurduğunu aktarıyor:

"29 yaşındaydım ve kolayca utanan biri değildim. Buna rağmen yüzüm kızardı ve havlumu omuzlarıma çektim."

Son Güncelleme: 9.07.2020 13:49:44
ETİKETLERdonald trump  taciz  kitap  abd