UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YOUTUBER EKİBİ AYRILIYOR MU?

Yıllardır hayatımızda var olan sosyal medyanın çok konuşulan ‘Kafalar’ grubundan Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu’na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrılıp ayrılmayacakları konusunda sorulan soruya da çok konuşulacak bir cevap verdiler.

ÜNLÜ YOUTUBER EKİBİ AYRILIYOR MU?

İş ve özel hayatlarına dair ilk kez bu kadar detaylı sorularla karşılaşan ekip merak edilenleri kendilerine has üslupla yanıtladı.  Kafalar evlilik için ekip etkilenmesin diye uzak durduklarını belirtti. Birbirinden eğlenceli anların olduğu programdan geriye kalan satır başlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

İşte öne çıkanlar;

Bilal Hancı: Biz içerik üretmeyiz, içeriğin kendisiyiz.

Sürdürülebilirliği nasıl devam ettiriyorsunuz kendi ilişkinizde?

Bilal Hancı: Biz artık gönül olarak birbirini çok iyi tanıyan 3 arkadaşız. Birbirimizden bu konuda çok razıyız. Ben onların özünde nasıl birisi olduklarını biliyorum. Kötü huylarımızdan da vazgeçemeyeceğimizi biliyoruz ve onlarla yaşıyoruz.

Fatih Yasin: Video bizim için çok önemli olduğu için çekim öncesinde tartışabiliyoruz. Bizimle yeni çalışmaya başlayanlar bu durumu bilmedikleri için korkabiliyor. Ama biz şakalaştığımızı belirtiyoruz.

Ayrılma kaygısı taşıyor musunuz?

Fatih Yasin: Ayrılma konusunu konuşmak bile istemezdik. Bu konuyu ilk defa Atakan psikolojik kışkırtma videosunda açtı.

Atakan Özyurt: İnsanlar bize şunu söylüyor; “Para kazanılıyor illaki para giren yere kavga da girer.” Bu tarz ciddiye almadığımız yorumları ben o videoda kullandım. Ama insanların beklediğinden farklı tepki verdiler. Bu yüzden biz Kafalar’ız.

Aranızda biri ayrılacak olsa o kim olur?

Bilal Hancı: Ben olurum. Onlar bence ayrılmaması gereken bir ikili. Evet, biz üçümüz çok iyiyiz ama onların ayrılmasını istemem.

Evlilik ne zaman?

Atakan Özyurt: Evlilik çok ciddi bir müessese. Sonuçta evlenince işin için çocuk da girecek. Zaten benim çocuğum Fatih ve Bilal’inde çocuğu olacak. Bu noktada en önemlisi sevgi ve sağlık açısından fazlasıyla dikkat etmek gerekir.

Fatih Yasin: Bence aramızdaki evliliğe en yakın isim Atakan. Her akşam bana gelip “Ben evleneceğim.” diyor.

En çok parayı kim harcıyor?

Fatih Yasin: Bilal harcıyor.

Bilal Hancı: Ben 27 yaşıma kadar maddi açıdan çok zor bir hayat yaşadım. Memleketimden uzakta tek başıma İstanbul’da yaşıyordum. Bu yüzden maddi olarak çok iyi bir durumum yoktu. Son 3 yılda bu yaşıma kadar elde edemeyeceğim şeyleri alabilecek konuma geldim. Bu yaşıma tekrar gelmeyeceğim için istediğimi yaparım.

Son Güncelleme: 14.07.2020 14:58:01