UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL CANLI YAYINDA ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ…

7,5 aylık hamile olan güzel model Gigi Hadid, ilk kez canlı yayında göbeğini gösterdi.

 ÜNLÜ MODEL  CANLI YAYINDA  ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ…

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen model Gigi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik bugüne kadar 3 kez ayrılık kararı almış ve barışmışlardı.

Aradaki buzları eriten ünlü model Gigi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik'in bebek bekledikleri haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdilerde ise Gigi Hadid ve sevgilisi Zayn Malik kızlarını kucağına almak için gün sayıyor.

Hamileliğin son aylarına giren süper model, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

Hayranlarıyla uzun süre sohbet eden güzel model, bir anda karnını gösterdi. Hamilelik hallerini pek fazla paylaşmayan Gigi, bu sürprizle hayranlarını hem sevindirdi hem de şaşırttı.

Gigi Hadid, 29 Nisan gecesi, Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show'a bağlanıp hamilelik haberini doğrulamıştı.

30 Nisan günü Yolanda Hadid'in verdiği bir demeçte "Özellikle annemi bu kadar yakın zamanda kaybettikten sonra Eylül ayında anneanne olacak olmaktan heyecan duyuyorum. Bu yaşamın güzelliği... Bir ruh bizi terk eder ve yeni bir ruh gelir. Kendimizi çok kutsanmış hissediyoruz" demesinin ardından Hadid, "Açıkçası kendi şartlarımızla açıklamayı dilerdik, ancak herkesin iyi dilekleri için çok heyecanlı, mutlu ve minnettarız" şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Son Güncelleme: 16.07.2020 16:23:54
ETİKETLERgigi hadid  canlı yayın  hamile