UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HEYBELİADA’DA DOĞUM GÜNÜ FACİAYLA BİTİYORU

Heybeliada açıklarında batan teknedeki 27 kişi, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi arama-kurtarma ekiplerince kurtarıldı.

HEYBELİADA’DA DOĞUM GÜNÜ FACİAYLA BİTİYORU

Adalar Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Heybeliada açıklarında saat 00.50 sıralarında “DenizTaksi25” isimli tekne, henüz tespit edilemeyen bir nedenle alabora oldu.

Heybeliada’da doğum günü partisinden dönen tekne alabora oldu. Teknede bulunan 27 kişiyi boğulmaktan deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri kurtardı.

İstanbul’da Heybeliada açıklarında facianın eşiğinden dönüldü. Doğum günü partisinden dönen 27 kişinin bulunduğu tekne bir anda alabora oldu. Alabora olan “Deniz Taksi 25″adlı teknenin içinde bulunan 27 kişi bir anda kendilerini denizin içinde buldu.

Teknedeki mürettebatla birlikte 27 yolcu Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi tarafından kurtarıldı. Yolculardan 11’i hastaneye kaldırıldı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora olan teknedeki yolcu ve mürettebatların Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi Arama Kurtarma ekiplerince kurtarıldığı belirtildi.

Kurtarılan yolculardan 11’inin hastaneye kaldırıldığı ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

ADALAR KAYMAKAMLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Adalar Kaymakamlığı olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “İlçemiz Heybeliada açıklarında bugün saat 00.50 sıralarında “DenizTaksi25″ isimli tekne, henüz tespit edilemeyen bir nedenle alabora olmuştur. Alınan ilk bilgilere göre; mürettebatıyla birlikte (27) kişi bulunan teknedeki yolcular, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi arama-kurtarma ekiplerimizce kurtarılmıştır. Kurtarılanlardan (11) kişi, 112 deniz acil sağlık ekiplerimizce çeşitli hastanelere sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilere göre hayati tehlikeleri yoktur. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmış, deniz tarama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Son Güncelleme: 26.07.2020 08:28:24
ETİKETLERuçankuştv  heybeliada