UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SANAT CAMİASINDA İLİŞKİLER BALON!”

Bu hafta Yapımcı, Erol Köse Production şirketinin sahibi aynı zamanda Tıp Doktoru haftaiçi her sabah UcanKus TV’de Hayatın İçinden programı ile magazin dünyasının nabzını tutan Erol Köse bizler ile birlikte.

“SANAT CAMİASINDA  İLİŞKİLER BALON!”

ST: Nasılsınız? Yapımcılığa hızlı bir geri dönüş yaptınız Zehra ve Cennetten çiçek ile uzun bir aradan sonra bu durum nasıl gelişti?

EK: İyiyim teşekkür ederim ,Evet kısa bir ara vermiştim piyasanın durumundan dolayı ve bu sektörde ara ara böyle dönemler yaşanır ve Zehra cennetten çiçek şarkısı Aslında şarkı piyasadaydı farklı isimlerde okumuştu, kızın şansına organik gelişti ve patladı şarkıyı bizde aldık klip çektik ,yayınladık üçüncü haftadayız. 30  milyon izleyiciyi devirdik kısaca herkes kalbinin ekmeğini yer her zaman.

ST: Hacettepe Tıp mezunusunuz doktorluk yerine yapımcılık ve magazine geçiş oldukça keskin olmuş nasıl böyle farklı bir sektöre girmeyi seçtiniz?

EK: Evet Hacettepe tıp ve göz doktoruyum. O da anlık gelişti diyebilirim. Yılbaşı gecesi TRT’nin bir kanalına çıkmıştım. Oradan  sonra yolda yürüyemez hale geldik, sonrası malum devam etti. Sonra  zaten yapımcı kimliği ile sektöre girdim.

ST: Ne diyorsak O diyerek söze başlıyorsunuz ve pek çok kimsenin bam teline basıyorsunuz. Nasıl bir tepki ile de karşılaşıyorsunuz? Bu durumu nasıl yönetiyorsunuz? Her doğru her yerde söylenmeli mi?

EK: Ben magazin yapıyorum sonuçta bazı gerçekleri su üstüne çıkarmak gerekiyor kimi zaman ama bazı sınırları koruyarak tabi ki. Yani  kısaca ne diyorsak O!

ST: Herkesin bilmediği Erol Köse'den bahsetmenizi rica ediyorum. Ortak dostlarımızdan öğrendiğim kadarı ile aslında duygusal ve merhametli bir yapınız var sizi en çok ne üzer ve ne mutlu kılar?

EK: Evet duygusal bir yapım olduğu doğrudur. Sonuçta müzik duygu ile yapılan bir oluşumdur. Merhamet göreceli bir kavramdır. Kimi zaman sizi üzebilir ama merhametliyimdir. Evet beni en çok güvendiğim şans verdiğim insanların yanlışları ve sadakatsizlikleri üzer.

ST: Konu magazin olduğunda duyulmamış haberleri ilk siz yapıyorsunuz sonrasında ülke gündemine oturuyor bunu nasıl başarıyorsunuz? 

EK: Yılların tecrübesi ve piyasayı ve sanat çevresini ve yaşantılarını iyi tanımamdan kaynaklanıyor. Tabi biraz da magazin istihbarat bilgileri diyelim.

ST: Müzik ile ilgili yapımcı olarak neler yapmayı düşünüyorsunuz yeni projeleriniz devam edecek mi? Yapımcı olmanın avantaj ve dezavantajları neler?

EK: Tabi ki hazırlık  aşamasında olan yeni projelerimiz var. Devam eden oda şimdilik sürpriz diyelim kısaca az sonra ve her zaman bir sektörde avantaj varsa dezavantajlarıda vardır önemli olan krizi yönetebilmek.

ST: Toplumun büyük kısmı sizi ya seviyor ya çok kızıyor ortası yok gibi buna yorumunuz nedir?

EK: Ben bu mesleki hayatımda ortası olan hiç bir durum görmedim ki ya sevilirsiniz ya da sevilmezsiniz ikisi de mümkündür.

ST: Hızlı bir hayat yaşadığınızı söyleyebiliriz bu tempoda en büyük pişmanlığınız ve iyi ki yapmışım dediğiniz şeyler neler?

EK: Evet sektörümüz başlı başına zaten hızlı bizlerde Ayak uyduruyoruz diyelim çünkü zaman size değil sizin zamana yetişmeniz gerekiyor.

ST: Sanat camiasında ki ilişkileri dostlukları nasıl değerlendiriyorsunuz?

EK: Sanat camiasın da dostluklar bir elin beş parmağını geçmez oda eskiye dayanan bir dostluk geçmişiniz var ise yoksa dostluk kavramı biraz karışık bu sektörde ilişkiler konusuna da gelirsek balon ilişkiler demek daha doğru olur.

ST: Spor ve beslenme ile aranız nasıl ben milli boks antrenörü ve oyuncuyum. Boks sporu ile ilgili düşünceleriniz neler? Ülkemizde sevip takip ettiğiniz boksörler var mı? 

Son Güncelleme: 26.07.2020 18:47:00
ETİKETLERserkan  tatar  erol köse