UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile yeniden barıştığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

İlişkileri hakkında pek konuşmayan oyuncu Tuba Büyüküstün, sessizliğini bozduğu. Ünlü oyuncu, 3 yıllık beraberliklerine nokta koyduğu işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile tekrar barıştıkları yönündeki iddialara Instagram hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Oyuncu, Merhabalar, bugün, magazin basınında yine asılsız haberler torbasına bir haber daha eklenmiş, torba bayağı bir ağırlaştı. Bir birey özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı sevmiyor diye fütursuzca at koşturma anlayışını algılamakta maalesef zorlanıyorum. Aa, ayrıldılar! Aldattı! Aldatıldı! Yok onunla değil, bununla aldatmış! Aa aldatma da yokmuş! Dayanamadılar, barıştılar! Ve daha neler... Haber yok, kimi yazsak okunur diye belli kişiler üzerinden haber devamlılığı yaratılmaya çalışılıyor sanırım. Bırakın sanatçı olmayı, insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz? Halka 'Mâl Olmak" deyimi düzeltme(inceltme) işareti kaldırılınca yanlış anlaşılmaya sebep oldu galiba. Yeni algıda, halka "mal olmuş" bir sanatçı olarak -özel hayatımla ilgili-görevim olan açıklamayı yapayım. Umut ile birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir. Anlamlar kaybolmasın diye inceltme işaretlerine ihtiyacımız var. Herkese sevgiler...” dedi.

Tuba Büyüküstün, 2017 yılında 6 yıllık eşi Onur Saylak’tan boşanmış ve işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Son Güncelleme: 30.07.2020 00:15:58
ETİKETLERtuba büyüküstün  umut evirgen