UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ: CHLOE İLE BOŞANDIĞIMIZA PİŞMANIM!

Serdar Ortaç, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Jülide Ateş'le 40" programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

SERDAR ORTAÇ: CHLOE İLE BOŞANDIĞIMIZA PİŞMANIM!

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'dan boşandıktan sonra magazin gündeminde sık sık yer alan, "Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL teklif etti" iddialarına yanıt verdi.

Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Ortaç, "Ben para teklifi etmedim. Hatta bana boşanacağımız gün neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Örneğin o bana '3 lira benim yeniden hayatı kurmama yeterli' dedi. Ben de ona dedim ki, 'Sen bana 9 sene can yoldaşlığı yaptın. Sana 3 değil 300 lira vereceğim' dedi. Ona göre anlaşıp el sıkıştık. Ama ondan öncesi yok. 'Sana 500 bin TL vereyim. Yanımda kal' gibi bir şey söz konusu olmadı. Bir kadına böyle bir şey teklif edilebilir mi?" ifadelerini kullandı.

Öte yandan boşandığı için pişman olduğunu ama tekrar bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını söyleyen Serdar Ortaç, bu itirafıyla birlikte duygusal anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 31.07.2020 07:53:24
ETİKETLERserdar ortaç