UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NESLİHAN ATAGÜL’DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Türkiye'nin ünlü oyuncularından, Neslihan Atagül Doğulu, NTV'de yer alan O Anın Hikayesi programına konuk oldu.

NESLİHAN ATAGÜL’DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Türkiye'nin ünlü oyuncularından, Neslihan Atagül Doğulu, NTV'nin bayram ekranında yer alan O Anın Hikayesi programında Burak Özcan'ın sorularını yanıtladı. İkili, Atagül Doğulu'nun hayatındaki köşe taşlarını temsil eden 3 fotoğraf üzerinden sohbet etti.

"MİSKET BORCUMDAN 3 GÜN EVDEN ÇIKAMADIĞIM ZAMANLARI HATIRLIYORUM"

İstanbul'da geçen çocukluk günlerini anlatan Neslihan Atagül Doğulu, Burak Özcan'ın 'nasıl bir çocuktunuz' sorusuna samimi açıklamalarda bulundu: Hem biraz yaramaz hem de sorumluluk sahibi bir çocuktum. Annem çalıştığı için genelde yalnız olurdum. Abimle çok zaman geçirirdik. Bilardo ve langırt oynardık. Mahalledeki erkeklerle de oynardım. Misket borcumdan 3 gün evden çıkamadığım zamanları hatırlıyorum.

"OYUNCU OLMAK İÇİN BİLİNMEYEN NUMARALARDAN BİR AJANS BULUP ARADIM"

8 yaşında TV'de bir film izlerken oyuncu olmaya karar verdiğini söyleyen Neslihan Atagül Doğulu, o günleri şöyle anlattı: 8 yaşında oyuncu olmaya karar verdim. Babama 'ben oyuncu olmak istiyorum' dediğimde 'olursun kızım' deyip başımı okşadı. O yaşta bile bir şeylere geç kaldığımı düşünerek, bilinmeyen numaralardan bir ajans bulup aradım. Görüşme için çağırdıklarında anneme 'beni götürür müsün' diye sordum. 18 yaşına kadar annem bütün işlerimde bana eşlik etti. Birkaç reklamda oynadım. Ardından 13 yaşında  "İlk Aşk"ta rol aldım.

"KADİR'E HİSSETTİKLERİMİ TARİFE SIĞDIRAMAM"

2013 yılında "Fatih Harbiye" dizisinin setinde tanışan Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu 2016'da dünya evine girdi. Burak Özcan'ın 'ilk görüşte aşk mıydı' sorusuna güzel oyuncu samimi cevaplar verdi: İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir'e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum. O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir'e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir'den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş.

Son Güncelleme: 1.08.2020 16:14:36
ETİKETLERneslihan atagül  kadir doğulu