UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİZİM DÖNEMİMİZDE Kİ SURVİVOR İLE 2020 SURVİVOR YARIŞAMAZ!

Eski Milli Futbolcu teknik direktör işletmeci Ümit Karan, Serkan Tatar’ın konuğu oldu.

BİZİM DÖNEMİMİZDE Kİ SURVİVOR İLE 2020 SURVİVOR YARIŞAMAZ!

ST: Nasılsınız? Aktif spor hayatınızdan sonra neler yapıyorsunuz?

İK: Çok iyiyim teşekkür ederim. Aktif futbolu bıraktıktan sonra işte işletme yaptım hocalık yapıyorum yorumculuk yapıyorum.

ST:  Ümit KARAN Akademi Kadın Futbol Takımı'nı kurdunuz hayırlı olsun. Futbol da Boks sporu da genel olarak erkek egemen bir alan nasıl başladınız paylaşır mısınız bizler ile?

İK: Kadın futbol takımının kurmamı sebebi hem zaten gençlere yönelik bir okulum var genellikle erkek ağırlıklı okulda dedim Zom bir kadın futbol takımı da kuralım ben kadınlarımıza destek olurdu hakikaten gelecekte Türk futbolunda kadın futbolu da çok ön plana çıkabileceğini düşündüğüm için öyle bir karar oldu.

ST:  Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013 yarışmasında ünlüler takımında yarışmaya katılmış ve 3ncü olmuştunuz Survivor maceranızdan bahseder misiniz ve 2020 Survivor’ı nasıl buldunuz?

İK: Bizim yarışma çok daha ağır geçtiğini düşünüyorum hem yarışçı olarak da çok daha yüksek performanslı Sporcular vardı o yüzden belki bu sene rekor kırmış olabilir ama yarışmacı anlamda biz de yarışamaz.

ST: Otomobil tutkunuzu biliyoruz hobileriniz neler?

İK: Küçükken çok büyük araba Sevdam vardı arabalardan çok zarar görünce bu sevdamdan vazgeçtim ama tabi araba her zaman ilgimi çeker.

ST: Türkiye'de futbolcu olmanın zorlukları ve iyi tarafları neler?

İK: Futbolun en zoru özel hayat çünkü sürekli magazin günden herkesin ilgi odağı oluyorsun ve tabii Türkiye'de farklı yönlere çekiliyor ve zorluklara neden oluyor ister istemez.

ST: Meslek hayatınızda oldukça zorlu süreçlerden geçtiniz? Bu süreçleri atlatırken hayatınızda neler değişti?

İK: Hayat en iyi öğretmen olunca gelişiyor insan.

ST: Sevgi Güven Sadakat sizin için ne anlama geliyor?

İK: Sevgi çok önemli ama her şey den önemli saygı var yüzden saygı varsa bir çok şeyi başarabiliyorsun İyi enerji kötü enerji herkesi Saygıda yaklaşırsan aynı şekilde ona da sen o saygı gösterirler.

ST: Ben milli boks antrenörü ve oyuncuyum. Boks sporuna ilginiz var mı? Ve sevdiğiniz takip ettiğiniz boksörler varsa kimler?

İK:  Bence boks sporu önemli bir spordur çok keyif alıyorum Muhammet Ali ve Mike tayson hayranları olarak sabah dörtlere kadar onu beklemiştim.

ST: Hayattan aldığınız en büyük ders nedir?

İK: Hayatımda çok pişmanlıkları yok ama hepimiz gençlik hatası yapıyoruz o yüzden tabi ders aldığımız olaylar var biz tabi bir şeyler yaşamadan hiçbir zaman hiçbir şey kabul etmez ama dediğim gibi tabi önem ve ders aldığım konular var.

ST: Hayattaki en büyük pişmanlığınız ve iyiki yapmışım dediğiniz 2 şey nedir?

İK: Hayatımda çok pişmanlıkları yok ama hepimiz gençlik hatası yapıyoruz o yüzden tabi ders aldığımız olaylar var biz tabi bir şeyler yaşamadan hiçbir zaman hiçbir şey kabul etmez ama dediğim gibi tabi önem ve ders aldığım konular var.

ST: Son olarak Ucankus.com neler söylemek istersiniz?

İK:  Spor yapsınlar sağlıklı beslensinler ve okusunlar.

Milli Boks Antrenörü Oyuncu Serkan TATAR

Son Güncelleme: 6.08.2020 12:26:10
ETİKETLERuçankuştv  serkan  tatar  ümit  karan