UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MÜKEMMEL FIRTINA” GELİYOR!

3 Bomba isim bir arada!.. İzzet Çapa, Deniz Akkaya ve Emre Kara hafta içi her akşam UçanKuş TV’de “Canlı Masa” programında!.. Efsane kadro canlı yayında herkesi- her şeyi “Canlı Masa”da masaya yatıracak!

 “MÜKEMMEL FIRTINA” GELİYOR!

UçanKuş TV yeni sezonda bombalara devam ediyor. Sinan Akçıl, Erol Köse, Lerzan Mutlu, Gökhan Taşkın, Muammer Ketenci, Damla Ersubaşı, Tayyar Işıksaçan, Salih Keçeci, İlker Koç, Gökay Kalaycıoğlu, Pınar Ergüner, Sinem Yıldız, Umut Açıkgöz, Esra Aydoğdu, Emrah Uslu, Zeynep Nihan Yavuz, Cansu Karlıkaya, Tuğçenur Batan, Sercan Kazancı’lı kadrosuna 3 bomba isim birden katılıyor.

17 Ağustos Pazartesi itibariyle İzzet Çapa, Deniz Akkaya ve Emre Kara’nın yer alacağı Canlı Masa, hafta içi her akşam Ana Haber Bülteni’nden sonra…

Hem eğlence sektörünün öncüsü, hem de aykırı fikirlerin ağa babası İzzet Çapa; güzelliğiyle göz kamaştıran, konuşmalarıyla yeri göğü inleten Deniz Akkaya ve özel haberleriyle, perde arkası bilgisiyle genç neslin en başarılı isimlerinden Emre Kara, UçanKuş TV’de “Canlı Masa”da buluşuyor.

Onlar, birlikte aynı masaya oturacak, sosyal yaşamdan, magazine, siyasetten, 3. Sayfa haberlerine, spora ve müziğe kadar hayata dair her konuyu masaya yatıracaklar.

Hem de hafta içi her akşam… Ana Haber Bülteni’nden hemen sonra iki saat boyunca… Hayata dair her konuyu Canlı Masa’da konuşacak, tartışacak, canlı yayında masaya yatıracaklar.

Son Güncelleme: 13.08.2020 20:12:20