UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ AKKAYA’DAN OLAY YARATACAK OZAN GÜVEN İDDİASI!

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp iddiaları sonrası yargı süreci devam ederken, olayla ilgili UçanKuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programında yeni bir iddia ortaya atıldı.

DENİZ AKKAYA’DAN OLAY YARATACAK OZAN GÜVEN İDDİASI!

Program yorumcusu Deniz Akkaya’nın iddiasına göre; olay sırasında Ozan Güven’in eski eşinden olan oğlu Ali de evdeydi. Yaşananlara bir bir tanıklık etti. Ünlü oyuncunun eski eşi ise olay sonrası durumdan duyduğu üzüntü ve memnuniyetsizliği dile getirdiği öne sürüldü.

Müthiş iddiayı UçanKuş TV canlı yayınında ortaya atan Deniz Akkaya program sırasında şu sözlere yer verdi: Duyduğum kadarıyla bu olay yaşanırken, yaşandığını da o yüzden zaten düşünüyorum Ali evdeymiş.Annesinin bu konuyla ilgili inanılmaz büyük yarası, derdi ve tabiki büyük serzenişi olduğunu duydum.Yani çocuk evdeymiş bu olay yaşanırken…

Şöyle söyleyeyim bakın; belki bu, evraklara tutanaklara geçmemiş olabilir ama ben bunu emin bir yerden, kaynaktan duydum. Zaten asıl üzücü olan da bu, neden? Tekrar ediyorum! Bizler hepimiz bir şekilde bu travmaları atlatıyoruz. Sevgilisi olan hanımefendi de atlatacak bu travmayı. Ama en zor çocuklar atlatacak.”

Videoyu izlemek için tıklayınız!

Son Güncelleme: 18.08.2020 00:06:39
ETİKETLERuçankuştv  Deniz akkaya  canlı masa