UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

9 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ EDİLMESİNE İZİN VERDİ!

Avustralya’da bir kadın 9 yaşındaki çocuğuna Playboy giysileri giydirerek, erkekler tarafından tecavüz edilmesine izin verdiği suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

9 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ EDİLMESİNE İZİN VERDİ!

Korkunç suçun detayı, küçük çocuğun el yazısıyla yazdığı notla ortaya çıktı. Kurbanın annesi beş ayrı cinsel saldırı suçundan hüküm giydi. Ancak anne kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Mail Online’ın haberine göre, yasal nedenlerle ismi açıklanmayan 41 yaşındaki kadın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Küçük çocuk, 2014 ve 2015 yılları arasında her gün annesi tarafından eve getirilen insanlar tarafından tecavüze uğradı. Kurban, psikoloğuna el yazısıyla yazılmış “Annem ve arkadaşları yanıma gelir ve bana uygunsuz şekilde dokunurdu” notuyla, tecavüzleri ifşa etti. Psikoloğun durumu polise haber vermesi üzerine soruşturma başlatıldı.

9 yaşındaki çocuk, annesinin kendisine uykusunu getiren bir şey içirdiğini de belirtti. Küçük çocuk mahkemeye verdiği ifadede, uyandığında üzerinde garip adamlar olduğunu ve annesinin de kendisini dizginlemek için ellerinden tuttuğunu söyledi.

Kurban ayrıca annesinin erkeklerden para istediğini ve her seferinde başka bir erkek tarafından tecavüze uğradığını söyledi.

Duruşma sırasında kurban intihara karşı gözetim altında tutulurken, henüz hiçbir erkek tecavüzle suçlanmadı. Kurbanın babası ise uyuşturucu suçlamaları nedeniyle saldırılar gerçekleştiği dönem hapisteydi. Baba, daha önce mahkemeye kızının ruh sağlığının kötü olduğunu ve intihar nedeniyle gözetimde olduğunu söylemişti. Kurbanın babası “Kendini üç kez öldürmeye çalışmış bir çocuğun kahrını çekmek zorundayım” demişti.

Son Güncelleme: 21.08.2020 10:39:01
ETİKETLERavusturya  tecavüz