UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU GENÇ KIZ UÇANKUŞ TV'DE!

Maske takmadığı için gözaltına alınmak istenen Rana Batı yaşadıklarını UçanKuş TV’deki Canlı Masa'da anlattı.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU GENÇ KIZ UÇANKUŞ TV'DE!

İzzet Çapa, Deniz Akkaya ve Emre Kara’nın sorularını katıldığı canlı telefon bağlantısında yanıtlayan Rana Batı, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Program yorumcularından İzzet Çapa’nın genç kıza ‘Polis memuruna mukavemet göstermenin suç olduğunu bilmiyor muydun?’ şeklindeki sorusuna ise “Hayır” yanıtını verdi.

Kadıköy'de dün yapılan Coronavirüs denetimlerinde maskesi olmayan Rana B.'ye polisler ceza kesmiş ve aralarında çıkan tartışma sonucu polisler Rana B. ve arkadaşı Zeynep K.'yi gözaltına almıştı. Şüphelilerin gözaltına alınması sırasında yaşanan gerginlik de sosyal medyada gündem olmuştu. İstanbul Valiliği de bugün olayla ilgili açıklama yaparak, hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan polis memurlarının görevden uzaklaştırıldığını açıklamıştı.

GÖREVE İADE EDİLDİLER

İstanbul Valiliği, Kadıköy'de 19 yaşındaki Rana B.'nin gözaltına alınması sırasında yaşanan olay nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan iki polis memurunun görevlerine iade edildiğini açıkladı.

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle:

"Kadıköy ilçemizde 19.08.2020 tarihinde (R.B) isimli kadının gözaltına alınması sırasında yaşanan olay nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan polis memurları, görevlendirilen muhakkik görüşü doğrultusunda göreve iade edilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir."

Videoyu izlemek için tıklayınız!

Son Güncelleme: 22.08.2020 00:24:55
ETİKETLERuçankuştv  corona  Maske  gözaltı