UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'ANI OLARAK SAKLAYACAĞIM'

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Oğuz Kaan Baldan, kahvaltı yapmak için aldığı ekmeğin içinden vida çıktığı iddiasıyla ekmek fırınını Alo 174 Gıda Hattı'na şikayet etti. Ekmekten çıkan vidayı da anı olarak saklayacağını söyledi.

'ANI OLARAK SAKLAYACAĞIM'

Sakarya’nın Serdivan ilçesi Kazımpaşa Mahallesi’nde ailesiyle birlikte kahvaltı yapmak isteyen Oğuz Kaan Baldan (27), yakınlardaki bir marketten ekmek aldı.

Eve gelip ekmeği koparttığı sırada iddiaya göre ekmeğin içinde büyük bir vida çıktı. Oğuz Kaan Baldan, hemen vidanın fotoğraflarını çekti. Ekmek aldığı markete gidip, ekmeğin hangi fırından alındığını öğrenen Baldan, Alo 174 Gıda Hattı’nı arayarak, fırını şikayet etti.

Vatandaşlık görevini yerine getirmek için şikayette bulunduğunu söyleyen Oğuz Kaan Baldan, “17 Ağustos Pazartesi günü marketten ekmek aldım. Kahvaltı ederken ekmekleri doğradığımızda içinden metal bir vida çıktığını fark ettik. Ekmeğin içinden çıkan vida parçasını görünce markete giderek hangi fırından ekmeği satın aldığını öğrendik. Ekmeği satan firmayı Alo 174 Gıda Hattı’nı arayarak şikayet ettik. Vatandaşlık görevimi yerine getirerek şikayette bulundum. Ekmekten çıkan bu vidayı da anı olarak saklayacağım” dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2020 17:01:15
ETİKETLERekmek  fırın  vida  gıda  uçankuştv