UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKARA YERİNE ŞANLIURFA'YA GÖTÜRÜNCE…

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sahte belge ve kimlik kullanıp, kendilerini nakliyeci olarak tanıtarak bir fabrikadan 200 bin TL demir profil ve sacı TIR'la çalan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı.

ANKARA YERİNE ŞANLIURFA'YA GÖTÜRÜNCE…

Olay, 16 Ağustos'ta İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir demir çelik fabrikasında meydana geldi. Kendilerini nakliyeci olarak 3 şüpheli, sahte evrak ve kimliklerle 200 bin TL değerinde demir profil ve sac ürünlerini TIR'a yükleyerek, teslim edecekleri Ankara yerine Şanlıurfa'ya götürdü. Fabrika yetkilileri, bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayınca durumu jandarmaya haber verdi.

Hatay Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kullandıkları çekici ve dorseyle Hatay'dan Şanlıurfa'ya gittiklerini tespit etti. Operasyon başlatan ekipler yol güzergahı üzerinde bulunan tüm il, ilçe ve beldelerde bulunan yüzlerce kamerayı inceledi. TIR'ı Şanlıurfa'da durduran ekipler, A.Ç., Y.K. ve İ.M.'yi gözaltına aldı. Jandarma Karakolu'nda sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İ.M. ve Y.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken A.Ç. serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 28.08.2020 19:44:20
ETİKETLERtır  demir  çelik