UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİBEL CAN-İLKER KOÇ KAVGASI!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, UçanKuş TV ekranlarında yorumculuk da yapan İlker Koç hakkında 6284 sayılı kanun gereği 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı ve kendisini aramasının ve de çocuklarına ulaşmasının engellenmesini istedi!

SİBEL CAN-İLKER KOÇ KAVGASI!

Sibel Can, UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programının da yorumcusu olan İlker Koç hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ünlü şarkıcı, 6284 sayılı kanunu gereği (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi) İlker Koç hakkında 2 aylık koruma kararı uygulanmasını sağladı.

Bu sabahki yayında, diğer yorumcu Erol Köse, İlker Koç’u sıkıştırıp, “Nedir bizden gizlediğin, aranızda bir ilişki mi var?.. Nedir bu kavganın nedeni?..” diye sorgulasa da İlker Koç, sadece “Konuşamam” yanıtı verdi.

İlker Koç bu sabahki yayında Erol Köse’nin soruları karşısında sessizliğini korudu.

Sibel Can’ın da neden İlker Koç’la böyle bir durum yaşadığı, neden kendisini aramasını istemediği, hatta çocuklarından uzak durmasını talep ettiği konusunda da bir açıklama yapması bekleniyor.

Şayet sadece program yorumlarıyla ilgili olsa, çocuklarından bile uzak durmasını isteyecek kadar farklı bir karar için başvurmazdı yorumları yapılırken, bu gizemli hikaye bakalım nasıl çözülecek?.. Ayrıca İlker Koç’un Sibel Can’a şiddet uyguladığı (Sibel Can tarafından) iddiaları da var. Bu karışık ve gizemli olayın devamı ve sonucu merakla bekleniyor.  


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 7.09.2020 15:54:23
ETİKETLERsibel can  ilker koç