UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

5 FARKLI JEAN, 5 FARKLI KIVANÇ

Mavi, yeni koleksiyonu “Efsane Jean Serisi’ni Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı reklam filmi ile tanıttı.

 5 FARKLI JEAN, 5 FARKLI KIVANÇ

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, reklam filminde 5 farklı Jean’nin hikayesini tanıttı. Tatlıtuğ, KVNÇ, ZİFTT, PRO, TOKK, KRMZBYZ isimli Jean’ların hikayesini usta oyunculuğuyla izleyiciye aktardı.

Usta oyuncunun adına tasarlanan ‘KVNÇ’ isimli Jean, onun ruhundan ve duruşundan esinlenerek yapıldı. Tatlıtuğ, bu tasarım için “Bana kendini Jean üzerinden anlat deseler, zamansız görüntüsü ve ikonik denim rengiyle KVNÇ’yi tarif ederdim” dedi.

Mavi markasının CEO’su Cüneyt Yavuz ise  ‘Efsane Jean Serisi’ için şunları söyledi. “En iyilerin en iyisi. Teknoloji ve ustalığın denimde geldiği en üst seviye. Her biri çok özel, çok inovatif beş farklı jean. Bu sezon bir de sürprizimiz oldu. Kıvanç’tan ilham aldık, bir seriye Kıvanç’ın adını verdik. Jean özünde beş cep olarak tanımladığımız kült bir ürün.  Asıl ustalık bu kadar güçlü bir kimliği, kişiliği olan bir ürünü her gün farklılaştırabilmekte. Denim kumaşını ince ince işleyebilmek, teknolojiyle tasarımı bir araya getirebilmekte. Her an buna kafa yoran tutkulu bir ekiple yılda yaklaşık 200’ün üzerinde jean tasarlıyoruz.” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 18.09.2020 19:12:16
ETİKETLERKIVANÇ TATLITUĞ  MAVİ  JEAN