UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS HASTASI BABADAN UYARI

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan koronavirüs hastası 26 yaşındaki Sertan Şahin'in evinde izole olduğu sırada 18 aylık kızıyla göz göze geldiği görüntüler izleyenleri duygulandırdı. Balkona çıkarak objektiflere el sallayan Şahin, bu görüntülerin ardında vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat çeken Şahin, "Sevdikleriniz kapalı kapılar ardında kalmasın" dedi.

CORONAVİRÜS HASTASI BABADAN UYARI

Buca'daki bir fabrikada işçi olarak çalışan evli, 1 çocuk babası Sertan Şahin'in (26), koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine ailesine haber verip, kendisini yaşadığı evde karantinaya aldı. 4 gündür evin içindeki bir odada karantina altında olan Şahin, eşi ve 18 aylık kızı Eylül'den uzak durarak yaşamını sürdürüyor. Minik Eylül'ün özleyip, karantinada kalan babasının kaldığı odanın önüne gelip, seslenmesi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oluyor. Hasretlerini kapı aralığından dindiren baba-kızın duygu dolu o anları Sertan Şahin tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

O görüntülerin ardından balkona çıkarak objektiflere el sallayan Şahin, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat çeken Şahin, "Tedbirlere uyulmasını istiyorum. Maske takmak sevdiklerinizin kapılar ardında kalmasını önlüyor. Sevdikleriniz kapalı kapılar ardında kalmasın. Tüm koronavirüs hastalarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 20.09.2020 17:24:21
ETİKETLERizmir  coronavirüs  hasta