UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

29 EYLÜL 2020 SATÜRN DÜZ SEYRİNE BAŞLIYOR

Satürn en çok veren ve aynı zamanda en disiplinli ve zorlu gezegen olabilir. Satürn sizi kral ya da kraliçe de yapabilir, bunu kimse durduramaz diye popüler bir söz vardır işte bu söz tam Satürn'e göre. İmtihanı zor mükâfatı çok büyüktür. Yıldızların öğretmeni aynı zamanda, sizi imtihan etmek için zorlayıcı bir transit gerçekleştiriyorsa kimse onu da durduramaz.

29 EYLÜL 2020 SATÜRN DÜZ SEYRİNE BAŞLIYOR

Satürn direkt olduğunda, karmik borçlarınızı geri ödemek için harekete geçin.  Bu olumlu yükselişle, kariyerinizde ilişkilerinizde Doğum haritalarınızda Satürn hangi evde ilerliyorsa o evle ilgili konularda başarıyı daha kolay tezahür ettirebilir, organize olabilir, görev odaklı hale gelebilir ve eylemleriniz ilişkileriniz için ödüller kazanmak için temelinizi güçlendirebilirsiniz. Satürn'ü Tanıyalım: Satürn Doğru Hareketi Başlıyor, Enerji Dönüşüyor

Hint Astrolojisine göre, Dileklerin yerine getirilmesi veya reddedilmesi karmanız ile ilişkilidir.  Hayatta ve karmada dileklerin yerine getirilmesi birbirine bağlıdır, çünkü doğum haritalarımızda karmanın 10. evi ve dilek yerine getirmenin 11. evi Yıldızların öğretmeni Satürn tarafından yönetilir.

Satürn Doğru seyrinde

Satürn, zenginliğin yıldızlarını yönetir - Pushya (bir nilüfer ile sembolize edilir), Anuradha (Lakshmi'nin yıldızı) ve Uttarabhadra (sembollerden biri parayı koruyan iki yılandır). 'Yavaş ve istikrarlı yarışı kazanır' sözü Satürn'ü tarif etmeye uygundur. Zenginlik yıldızlarının hükümdarı Satürn, Satürn’ün tutarlı ve ısrarcı olma özelliği sayesinde kişinin kalıcı zenginliğe ulaşabileceğini anlamanıza yardımcı olur.

Satürn Doğru seyrinde

Satürn'ün rolü, egoist yolları yok etmek ve ruhumuzu geliştirmek için takıntılardan kurtulmaktır. İnsan yaşamının 4 hedefinden (Doğruluk, Zenginlik, Arzu ve Kurtuluş), Satürn'ün tüm yıldızları Kurtuluş burçları olarak - Yengeç (Pushya yıldızı), Akrep (Anuradha yıldızı) ve Balık (Uttarabhadra yıldızı) yerleşmişse…

Satürn Doğru seyrinde

Kişinin kendini kontrol etmeye ve sınırlamalara / sınırlara ihtiyaç duyduğu yaşam alanları Satürn tarafından kontrol edilir. Katı bir disiplinci olan Satürn'e, Artha evi (Zenginlik evi), Kova burcu, Kama evi (Arzu evi) adı verilen Oğlak burcu ve Kama evi (Fiziksel Arzu evi) adı verilen terazi burcu verilmiştir. )

Satürn Doğru seyrinde

Satürn, dürüst bir gezegendir. Terazi, Terazi ile sembolize edilen burçta yükselir. Bu, babası Surya'nın (Güneş) zayıfladığı yerle aynı işarettir. Aynı zamanda, babasının yüceltildiği Koç burcu, Satürn'ün zayıfladığı yerdir. Güneş ve Satürn düşman olsalar da oldukça anlayışlılar. Baba-oğul ilişkisine örnek oldular. Bir baba liderlik ederse, oğul kendi rolünü küçümsemelidir ve oğul liderliği aldığında, baba eylemlerini destekler.

Satürn Doğru seyrinde

Sadece Satürn'ün yerleştirilmesi, Sasha yoga adı verilen güçlü ve hayırlı bir yoga yaratabilir. Bu yoga, Satürn kendi burçlarına (Oğlak veya Kova) yerleştirildiğinde veya Terazi burcunda yükseldiğinde veya Lagna'dan (yükselen) Kendra'ya (açılı ev) yerleştirildiğinde oluşur, o zaman Sasha yoga oluşturulur. Bu yoga yüksek güç, konum, zenginlik, maddi taşınmaz varlıklar ve şöhret ve başarı sağlayabilir.

Satürn Doğru seyrinde

Satürn'ün görünüşü, doğum haritasına yerleştirilmesinden daha fazla önem kazanıyor. Yerleştirildiği evden 3., 7. ve 10. yönleri vardır. Geçmiş deneyimlerden öğrendiklerinizi takip ederek yaşamın bu alanlarında dikkatli olmanız ve yaşam durumlarıyla baş ederken dikkatli olmanız gerektiğinin bir göstergesidir.

Satürn Doğru seyrinde

Satürn doğum haritanızda güçlü bir konumda yerleşmişse, sağlık, uzun ömür, bilgelik, liderlik becerileri, samimiyet, şöhret, sabır ve manevi uygulamalarda ilerleme sağlayabilir.

Satürn

Zayıf bir konumdaysa, düşmanlığa, davalara ve hapis cezasına, sahtekarlığa, sorumsuzluğa, uyuşturucu bağımlılığına ve tahammül eksikliğine neden olabilir.

Satürn

Doğum haritasına kötü yerleştirilmiş veya etkilenmişse, yoganın tam tersi olabilir. Aşağıdaki kombinasyonlar olduğunda Satürn'ün olumsuz etkisi belirgindir.

Satürn-Jüpiter - Brahmahatya Dosha, geçmiş yaşamda bu Dosha aracılığıyla mevcut yaşam ilerlemesini etkileyen yasak eylemleri gerçekleştirdiğini gösterir.

Satürn-Ay - ilişkileri etkileyen Punarpu Dosha

Satürn-Rahu - Kötü şans yaratır ve geçmiş yaşamlardan atalardan gelen olumsuz enerjileri gösterir. Dr.Astrolog Şenay DEVİ

Son Güncelleme: 24.09.2020 14:41:41
ETİKETLERuçankuştv  astrolog  şenay devi