UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARİKA AVCI SONUNDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

İlk kez UçanKuş TV ekranlarında Lerzan Mutlu’nun tüm Türkiye’ye Harika Avcı’nın yaşadığı zorlu günleri anlatmıştı. Güzel sanatçı o iddialar hakkında açıklama yaptı!

HARİKA AVCI SONUNDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan ‘Lerzan’la Çok Mutlu’ programında güzel sunucu Lerzan Mutlu, Harika Avcı’nın yaşadığı zorlukları gün yüzüne çıkarmıştı. Günlerdir güzel sanatçı hakkında çıkan iddiaların peşine düşerken, Avcı’nın manevi oğlu Harun Başal’ı programda konuk ederek, Harika Avcı’nın yaşadığı zorluk sürecini tüm detayları ile Lerzan Mutlu’ya anlatmıştı. Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından Harika Avcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Avcı,

‘’Sevgili ve Değerli Basın Mensupları ve Kıymetli Sevenlerim;

Birkaç gündür basında konuşulanları üzülerek seyretmekteyim. Her insanın hayatında olabilecek geçmişten gelen problemlerden kaynaklı bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. Ancak şu anda takdir edersiniz ki; bu konular ile ilgili konuşmak istemiyorum. Hiçbir yerde zorla tutulmuyor ve insiyatifim dışında hareket etmiyorum. Ben ezelden beri kendi sorunları ile kendi bildiği yöntemlerle başa çıkmayı seven bir karaktere sahibim. Kısa zaman içerisinde problemleri çözülebilir hale getireceğimden eminim. Rica ediyorum hayatım ile ilgili fikir sahibi olan ya da olmayan herkes, içine dahil olmadıkları konularla ilgili gıyabımda yorum yapmasın. Bu tür konular ile ilgili anlayışınızı rica ederim. Basın mensuplarına ve çok kıymetli sevenlerime en güzel dileklerimle. İlginize çok çok teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.09.2020 20:31:22
ETİKETLERUçanKuş TV  Lerzan Mutlu  Harika Avcı