UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ TV’DEN YILIN ASPARAGASI!

Böyle asparagas görülmedı̇! Ratı̇nglerı̇ çok kötü gı̇den Beyaz TV’nı̇n Söylemezsem Olmaz programı dı̇kkatlerı̇ üzerı̇ne çekmek ve ı̇zlenmek ı̇çı̇n Ajda Pekkan’la Hakan Altun aşk yaşıyor yalanını ortaya attılar. Aslında menajerlerı̇ anında yalanladı şı̇mdı̇ de, Hakan Altun kendı̇sı̇ de resmen tepkı̇lı̇ olarak yalanladı!

BEYAZ TV’DEN YILIN ASPARAGASI!

Aslında yayın sırasında patronları Osman Gökçek’ı̇n en yakın dostu olan ve Hakan Altun’u da ı̇yı̇ tanıyan Ayşe Estetı̇k yayına mesaj atıp “Yapmayın bu tamamen yalan” dı̇ye mesaj vermı̇ştı̇. Ancak Beyaz TV’nı̇n Söylemezsem Olmaz ekı̇bı̇ bu sözlerı̇ kaale almayı bırakıp bı̇r de Ayşe Estetı̇k’le dalga geçtı̇ler!

İşin en komik tarafı, bir bölüm medyanın artık kendisinin hiç haber yapmadığı, sadece sağdan-soldan alıp “kopyala-yapıştır”la haber yaptığı acı bir şekilde ortaya çıktı. Yılın aşk bombası derken Beyaz TV’nin gazına gelip yılın asparagasına imza attılar. Beyaz TV’ye inanıp, bu haberi kimlerin kullandığını ve ofsayta düştüğünü görmek istiyorsanız Twitter’a search kısmına sadece Hakan Altun yazın bakın kimler “kopyala-yapıştır” yapmış.

Bu arada işte Hakan Altun’un yaptığı açıklama:

Kamuoyunun Dikkatine

Bugün bir magazin programında, sn. Ajda Pekkan ve şahsımla ilgili yapılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır! Ajda hanımla müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur. Kendisine olan saygım ve hayranlığım dışında dedikoduya mahal bırakacak herhangi bir davranışım da olmamıştır. 1 Ekim'de yayınlanacak yeni projemle ilgili gündeme gelmem gerekirken, böylesine aslı astarı olmayan bir dedikoduyla gündeme gelmek, beni ziyadesiyle üzmüştür. Ajda Pekkan gibi herkesin hayran olduğu bir sanatçıyla müzik camiasındaki dostluğumuz ve yapmayı planladığımız düet projemiz, bu asılsız haber nedeniyle zarar görmeyecektir. Her yazılana ve söylenene inanmamanız dileğiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım. Hakan Altun

Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Instagram hesabımızdaki gönderimizin altına yorumlarınızı yazınız!


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...


Son Güncelleme: 30.09.2020 18:33:58