UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VODAFONE’DA CEO GİTTİ!

Son yıllarda, Turkcell ve Türk Telekom’un çok gerisinde kalan Vodafone’da operasyon.

VODAFONE’DA CEO GİTTİ!

Vodafone Türkiye CEO’su olarak Alex Froment-Curtil atandı. Vodafone Mısır CEO’su olarak görev yapan Froment-Curtil, Vodafone Türkiye CEO’luğunu 1 Kasım 2020 itibariyle Colman Deegan’dan devralacak.

2016 yılından beri Vodafone Türkiye CEO'su olarak görev yapan Colman Deegan ise Vodafone İspanya CEO'su olarak yeni görevine başlayacak.

2003 yılından beri Vodafone Malta ve Vodafone Macaristan'da üst düzey pozisyonlarda yer alan Froment-Curtil, 2016-2018 yılları arasında Vodafone Macaristan CEO'luğu görevini yürüttü. Daha sonra 2018'den yılında Vodafone Mısır'ın CEO'luğuna getirilen Froment-Curtil  Mısır Ceo’su olarak görevini sürdürmekteydi.

TÜRKİYE’DEKİ 15. YILINI KUTLAYACAK

Alex Froment-Curtil, yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye'deki yatırımlarının 15. yılını kutlayacak Vodafone Türkiye'ye katılmaktan ötürü çok mutluyum. Vodafone Türkiye, yıllar boyunca imza attığı büyük başarılar ve son dönemde teknoloji iletişim şirketi olma yolunda gerçekleştirdiği önemli dönüşüm ile beraber, topluma sunduğu kritik dijital hizmetlerle herkes için kesintisiz iletişim sağlamada merkezi bir role sahip bulunmaktadır.”

Vodafone'daki kariyerine 1998 yılında genel merkezde Grup Finans biriminde başlayan Colman Deegan, 2007-2011 yılları arasında Vodafone Grubu'nun Birleşme ve Satın Almalarından Sorumlu Direktörü olarak çalıştı. Sonrasında sırasıyla Vodafone Hindistan ve Vodafone İtalya'nın Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2016 yılında Vodafone Türkiye CEO'su olarak atanan Deegan, görev yaptığı 4 yıl boyunca şirketin dijitalleşmesine ve bir telekomünikasyon şirketinden, teknoloji iletişim şirketine dönüşümüne liderlik etti.

Son Güncelleme: 1.10.2020 16:20:14
ETİKETLERvodofafone  ceo  türk telekom