UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAŞLILAR VE ÇOCUKLAR DİKKAT!

Meteoroloji’den Denizli başta olmak üzere birçok ilde yaşayanlar için uyarı geldi. Yaşlılar başta olmaz üzere çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunanların güneş çarpmasına karşı tedbirli olunması istendi.

YAŞLILAR VE ÇOCUKLAR DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için başta yaşlılar olmak üzere çocuk ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların güneş çarpmasına karşı tedbirli olunmasını istedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için güneş çarpmasına karşı uyarıda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, "Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar, ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın güneş çarpmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle arz edilmektedir" ifadeleri yer aldı.

SICAKLIKLAR YARINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Sıcaklıkların yarından itibaren başlayarak 4 gün boyunca sürmesi beklenirken aşırı sıcaklar için sarı kodlu uyarı verildi. Buna göre bu hafta İzmir 35, Aydın 36, İstanbul 28 dereceleri görecek..

YAPILAN SON DEĞERLENDİRMELERE GÖRE...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Rize, Trabzon ve Ağrı çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimleri, Ordu ve Giresun'un iç kesimleri ve Van'ın kuzey kesimlerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERE GÖRE BUGÜN HAVA DURUMU:

İSTANBUL °C, 25°C

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 30°C

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

ANKARA °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.10.2020 16:18:42
ETİKETLERmeteoroloji  sıcaklık