UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVUKATIN YARDIM ÇIĞLIĞINI SAVCILIK DUYDU

Sosyal medyada “Ölmek istemiyorum” diyen avukat Tuğçe Arcan’ın paylaşımı sonrası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

AVUKATIN YARDIM ÇIĞLIĞINI SAVCILIK DUYDU

Sosyal medyada, tehdit ve şantaja uğradığına dair paylaşımda bulunan Avukat Tuğçe Arcan'ın yardım çığlığının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arcan'ı ölümle tehdit eden şüpheli Selahattin K. hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Yürütülen soruşturma kapsamında dosyaya delil olarak sunulan whatsapp konuşmaları ve ses kayıtlarını inceleyen savcılık, şüphelinin Arcan'ın telefonuna, 'Ulan f..., sen bu icralık işlerini bitir ondan sonra ananın a.. kadar yolun var. Sen bu işleri bitirmezsen bu kez ananı g.. s..., yüzüne kezzap atarım' şeklinde ağır hakaretler içeren mesajlar attığını belirledi. Savcılık soruşturması sonunda Selahattin K.'ya 'Şantaj', 'Cinsel Taciz' ve 'Hakaret' suçlamasıyla 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Şüpheli 'Şantaj', 'Cinsel Taciz' ve 'Hakaret'le suçlanıyor. İddiaya göre; avukatın eski sevgilisi ve müvekkili olan şüpheli yüzüne kezzap atmakla ve ölümle tehdit etmişti.

Son Güncelleme: 4.10.2020 09:06:02
ETİKETLERuçankuştv  kadın  ölmek  avukat