UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRANSFERİN SON GÜNÜNDE GALATASARAY'DA 3 AYRILIK!

Transferde son dakika... Galatasaray'da transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala flaş gelişmeler yaşanıyor. Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'da 3 yabancı futbolcu parçalı formaya veda edebilir.

TRANSFERİN SON GÜNÜNDE  GALATASARAY'DA 3 AYRILIK!

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olarak milli araya kötü girdi. Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Aslan'da gözler bir yandan da takımdan ayrılacak olan isimlere çevrildi.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon kadroda düşünülmeyen isimler transferin bitimine sayılı saatler kala birer birer ayrılmaya başladı.

Jimmy Durmaz'ı Karagümrük'e kiralayan sarı kırmızılılar, Ahmet Çalık'ı İttifak Holding Konyaspor'a verdi.

SIRADA 3 İSİM VAR!

Ayrılık rüzgarı devam edecek olan Galatasaray'da 3 isimle daha vedalaşılacak. İşte o isimler...

OZORNWAFOR VE SEKIDIKA KİRALANACAK

Sarı-kırmızılılarda ayrılıklar hız kesmeyecek ve her ikisi de Nijeryalı olan stoper Valentine Ozornwafor ile kanat oyuncusu Jesse Sekidika, başka kulüplere kiralanacak.

BELHANDA TRANSFER İÇİN YOLA ÇIKIYOR

Fransız basınından gelen haberlere göre Belhanda, Nice ile transfer görüşmesi yapmak üzere Fransa'ya gidiyor.

Deneyimli orta saha oyuncusunun Nice ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu kaydedildi. Faslı futbolcunun son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Nice kulübüne transfer olması bekleniyor.

SERI GELMEZSE MUSLERA'YA LİSANS

Bu arada teknik direktör Fatih Terim, uzun süreli sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan ve lisans çıkarılmayan kaleci Fernando Muslera konusunda sürpriz bir istekte bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Fulham'dan Fransız orta sahaya oyuncusu Jean Michael Seri'yi yeniden kiralamaya çalışan yöneticilere, transferin gerçekleşmemesi halinde Muslera'nın lisansını çıkarmalarını istedi.

Terim'in, tedavisi süren Uruguaylı kalecinin sahalara erken dönme ihtimalini dikkate alarak böyle bir talepte bulunduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 5.10.2020 08:33:57
ETİKETLERgalatasaray  fatih terim  transfer