UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU NASIL VİCDAN!

Antalya'da bir apartmanın bahçesinde terk edilen 3 aylık erkek bebeğin ailesine ulaşıldı. Bebeğin terk edildiğini öğrenen baba anneden şikayetçi oldu, bebek ise savcılıkça babaya verildi.

BU NASIL VİCDAN!

Polis, apartmanın bahçesine terk edilen 3 aylık bebek B.E. A'nın babası M.A(33) ulaştı. Oğlunun annesi Kazak vatandaşı annesi M.G(31), tarafından terk edildiğini öğrenen M.A, şikâyetçi oldu. Bebek, yapılan kontrollerin ardından savcılık talimatı ile baba M.A' ya teslim edildi.

Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 904 Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde Selma Meydan, tarafından 3 aylık erkek bir bebek bulundu. Aileye ulaşamayan Meydan, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bebek arabası ve eşyalarıyla birliktelik terk edilen 3 aylık bebek, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri bebeğin isminin B.E. A olduğunu belirledi. Kısa sürede 33 yaşındaki M.A'ya ulaşan ekipler, babayı emniyete çağırdı. Oğlunun annesi ile olduğunu söyleyen baba M.A, terk edildiğinden bilgisinin olmadığını söyledi. M.A, eşi M.G'den(31) şikayetçi olurken, bebek B.E. A, tedavisinin ardından savcılıkça baba M.A'ya teslim edildi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 7.10.2020 19:22:21
ETİKETLERANTALYA  BEBEK  ANNE