UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞRI ATAKAN SEVGİLİSİ EDA TAŞPINAR’A LAF ATANLARI DÖVDÜ!

Sosyetenin ünlü ismi Eda Taşpınar ile oyuncu Çağrı Atakan’ın yaz ortası Alaçatı’da başlayan ilişkisi sürüyor. Eda Taşpınar ile Çağrı Atakan, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübüne gitti. Mekanda eğlenen bir grup erkek, alkolün dozunu kaçırıp Eda Taşpınar’a laf atınca Çağrı Atakan çılgına döndü. Atakan, güvenliğe bile haber vermeden laf atanları dövdü. Neye uğradığını şaşıran tacizciler, mekandan kaçtı. GÜNAYDIN köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Çağrı ve Eda’yı kaleme aldı.

ÇAĞRI ATAKAN SEVGİLİSİ EDA TAŞPINAR’A LAF ATANLARI DÖVDÜ!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın, oyuncu Çağrı Atakan ile yaz ortası Alaçatı'da başlayan sürpriz aşkı İstanbul'da mutlu mesut devam ediyor.

Daha önceki sevgilisini darp ettiği ortaya çıkan, hakkında 'Yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından iki ayrı dava açılan Atakan'ın bu kez sevgilisi için şiddete başvurduğunu duydum!

Aşıklar, geçenlerde Ortaköy'deki bir gece kulübüne gitmiş. Mekanda bulunan bir grup erkek, alkolün dozunu kaçırıp Eda Taşpınar'a laf atınca Çağrı Atakan çılgına dönmüş.

Kick boks yaptığını öğrendiğim Atakan, güvenliğe şikayet etmek yerine tacizcilerin cezasını kendisi kesmiş ve onları bir güzel dövmüş.

Neye uğradığını şaşıran tacizciler, koşar adım mekanı terk etmiş.

Anlaşılan aylar sonra sürpriz bir aşka yelken açan Eda Taşpınar'ın, sadece bir sevgili değil aynı zamanda bir koruması da olmuş!

Son Güncelleme: 8.10.2020 09:40:27
ETİKETLEReda taşpınar  çağrı atakan