UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MARMARA VE EGE BÖLGESİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Hava durumu için Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre bugün yurdun batı kesimlerinde yer yer sağanak yağış görülecek. Akşam saatlerinden sonra Marmara'da Kocaeli, Sakarya, Yalova Bilecik, Kütahya, Uşak ve Denizli; Ege Bölgesi'nde de İzmir, Aydın, Muğla, Manisa'da kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji ve AFAD, fırtına, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

MARMARA VE EGE BÖLGESİ  İÇİN FIRTINA UYARISI

Marmara ve Ege Bölgesi'nde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar olumsuzluklar oluşabilir.

Sıcaklıkların yağışla birlikte azalması bekleniyor.

AFAD sosyal medya hesabından beklenen olumsuzluk hava şartlarına karşı uyarıda bulundu.

Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ile Edirne'nin Güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ilçeleri) ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2)olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 13.10.2020 13:06:27
ETİKETLERmeteoroloji  sağanak yağış