UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNENLER VE ÇIKANLARDA BU HAFTA!

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNENLER VE ÇIKANLARDA BU HAFTA!

İNENLER

  1- ALİ EDİZER

     "Boşanmayın ikinci eş alın” sözleriyle tepki çeken GATA Başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer, bu olayın ardından birçok skandal paylaşıma daha imza atmıştı.  Bu ifadelerinin ardından görevinden alınan Ali Edizer inenler listemizin ilk sırasında…

     2- NUSRET

Etteki ustalığına diyeceğimiz bir şey yok ama, sosyal medyada yaptıklarıyla komik duruma düşen Nusret’in, Mehmet Öz’le gerçekleştirdiği canlı yayında “Asemptomatik” kelimesini telaffuz edememesi Nusret’in karizmasını yerle bir etti. Nusret inenler listemize ikinci sıradan giriş yaptı.

3-  ŞEVVAL ŞAHİN

Boğaz’da parti verdi, “Abartılacak bir şey yok” dedi, yarı İngilizce yarı Türkçe bir şeyler söyledi, eleştiri yağmuruna tutuldu. “Yaptıklarım yüzünden linç yiyorum” dedi, ama biraz da hak etti. Yarı İngiliz yarı Türk Şevval Şahin listemizin üçüncü sırasında yer aldı.

 4- CAN YAMAN

“Erkenci Kuş”la parlayan Can Yaman, yeni dizisi “Bay Yanlış”la beklediği çıkışı yakalayamadı. “Bay Yanlış” dizisinin final yapmasının ardından yine aşk hayatıyla konuşulan Can Yaman, listemizin dördüncü sırasında…

5- M ERVE BOLUĞUR

Ah Merve vah Merve… Nereden, nereye geldin! Ekranda yoksun, proje desen  hiç yok, sürekli gezmelere giden adı sürekli aşk dedikodularına karışan Merve Boluğur’u birinin silkelemesi lazım. Merve Boluğur’a “Kendine gel “diyoruz ve listemizin son sırasında yer veriyoruz.

   ÇIKANLAR

1- MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu durmak, yorulmak nedir bilmiyor… Birçok ülkeyle sayısız temasa geçen ve seyahat üzerine seyahat yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yürüttüğü dış politikayla da ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor ve listemizin ilk sırasında kendisine yer veriyoruz.

2- MASUMLAR APARTMANI

Bu sezon başlayan diziler arasında farkını hemen gösteren “Masumlar Apartmanı” ratinglerde de zirveye çıktı. Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen “Masumlar Apartmanı” listemizin ikinci sırasında…

3- HANDE YENER

Kraliçe geri döndü! 20. yılında Carpe Diem albümüyle karşımıza çıkan Hande Yener yine büyük ses getirdi. Albümün de adını taşıyan Carpe Diem (anı yaşa) şarkısı, müzikseverler tarafından çok beğenildi. Hande Yener çıkanlar listemizin üçüncü sırasında yerini aldı.

4- ECE ÜNER

Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner dik duruşu ve olaylara bakış açısıyla Türk milletinin takdirini toplamaya devam ediyor. Konu ülkesi olunca sözünü asla sakınmayan Ece Üner, listemizin dördüncü sırasında…

5-BURAK ÖZÇİVİT

“Kuruluş Osman” dizisinin Osman Gazi’si Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan’dan aldığı bayrağı yukarılara çıkarmaya devam ediyor. Dizisiyle büyük çıkış yakalayan Burak Özçivit aynı zamanda örnek bir aile babası olarak da bizlerden tam not alıyor. Burak Özçivit de çıkanlar listemizde yerini aldı.


Son Güncelleme: 13.10.2020 17:01:14
ETİKETLERinen  çıkan  uçankuş