UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GONCA DERİN’DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin hafta içi her akşam 20.15’te UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Canlı Masa programına katıldı.

GONCA DERİN’DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Eşinin çocuklarının nafakasını ödemediğini söyleyen Derin, Ebru Şallı’nın açtığı dava ile ilgili detayları anlattı. Evliliği içerisinde şiddette maruz kaldığını söyleyen Derin, şu an ise psikolojik şiddet gördüğünü söyledi.

Derin, “Ebru çocuğunu kaybettikten sonra ona öyle küfürler edilmiş ki benim yaptığımı söyleyip şikayette bulunmuş. Ben Ebru hanıma karşı hiçbir zaman hakaret etmedim. Savcı yazılanları bana söylediğinde ben utandım. Boşanıyorsan düzgün boşan. Boşanmış gibi görünüp, arkandaki ile uğraşma. Böyle adamlar her alanda kötüler. O kadar ironik ki uzaklaştırma kararı. Aslında bunu benim aldırmam gerekirdi. Ben Ebru’yu defalarca uyardım. Çocuğu yalnızdı hep babası vardı yanında. Benim 50 yaşında ablam vefat etti, son nefesine kadar “anne anne” diye sayıkladı.  Buradayım ve yaklaşık 3 saattir çocuklarımdan ayrıyım. Buraya bir nişan bir düğün bir balayı koyun ne ara hasta çocuğumu göreceğim. Nasıl vakit ayıracağım çocuğuma. Ben bu yaşımda bunu anlıyorum. Bir adam iyise çocuğuna da iyi olur eşine de iyi olur. Bir kadın ya da bir adam eşini aldatıyorsa ondan kimseye hayır gelmez.”


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 14.10.2020 23:35:35