UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN DOĞULU, BEREN SAAT'İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Boşanmanın eşiğinden dönen Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişme bu kez ikilinin hayranlarını sevindirecek cinsten...

KENAN DOĞULU, BEREN SAAT'İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Snob Magazin'den Arif HÜR'ün özel haberine göre; Oyuncu Beren Saat'in geçtiğimiz aylarda yaptığı, "Tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun…” açıklamasının sırrı çözüldü.

STÜDYODA HARIL HARIL ÇALIŞIYORLAR

Beren Saat'in ilk evlendiği günden bu yana hayalini kurduğu albüm çalışması için eşi Kenan Doğulu ile stüdyoya girdiği ortaya çıktı.

GEÇEN TATSIZ GÜNLERİ UNUTTURACAK ALBÜM...

Güzel oyuncunun, eşinin çıkaracağı albümle yakından ilgilenerek şarkı sözü yazdığı ve Kenan Doğulu'nun da albümde yer vereceği şarkılarla eşine büyük bir jest yaparak geçen tatsız günleri unutturacağı öğrenildi.

Geçmiş yıllarda katıldığı bazı canlı yayınlarda şarkılar söyleyen Beren Saat'in bu sürpriz albümde eşi Kenan Doğulu ile seçecekleri bir şarkıya düet yapması da bekleniyor.

8-9 şarkının yer alması planlanan albümde şarkıların büyük bir bölümünün sözü Kenan Doğulu'ya ait olacak. Doğulu'nun çıkaracağı albümle ilgili eşinin fikirlerine çok önem verdiği ve başucu albümü olması için yoğun bir çaba sarf ettiği öğrenildi.. Albümde sözü Sezen Aksu'ya ait 1-2 şarkının da yer alması bekleniyor. Zor günleri geride bırakan ünlü çiftin, bu albüm çalışması sayesinde hayatlarına farklı bir soluk kattıkları ve birbirlerine daha sıkı bağlandıkları da gelen bilgiler arasında. Kenan Doğulu'nun yıl bitmeden bu albümü tamamlaması bekleniyor.

Son Güncelleme: 15.10.2020 10:38:53
ETİKETLERkenan doğulu  beren saat