UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET HAKAN-FATİH PORTAKAL FENA KAPIŞTI

Ahmet Hakan-Fatih Portakal kapışması!

AHMET HAKAN-FATİH PORTAKAL FENA KAPIŞTI

Ahmet Hakan, “Emekli oluyorum, toprağın ritmine uyacağım” deyip köşesine çekildiğini duyuran ancak kısa bir süre sonra YouTube kanalı açıp aslında, küçük çaplı da olsa haber hayatına geri dönen Fatih Portakal’ı eleştiri yağmuruna tuttu! Aslımda sadece UçanKuş TV, Fatih Portakal’ın emekli olmadığını yapılan açıklamaların doğru olmadığını, Fatih Portakal’ın gönderildiğini 6 ay kadar sonrasında da şayet açılabilirlerse İmamoğlu’nun olay TV’sinde ya da Sözcü TV’de olabileceğini iddia etmişti.

UçanKuş TV bu emeklilik olayının asla doğru olmadığını ve kısa bir süre de Fatih Portakal’ın haber dünyasının içinde olacağını ileri sürmüştü. Ve şimdi bu gelişmeler aynen UçanKuş TV’nin yazdığı gibi cereyan ediyor! Ahmet Hakan da UçanKuş TV’nin her zaman doğruyu yazdığını bilmesine rağmen demek ki diğere mecralara inanmış ki, kendisine göre haklı olarak Fatih Portakal’a tepki göstermiş. Biz ise hiç şaşırmadık!

İşte Ahmet Hakan’ın bugünkü yazısı:

"Fatih Portakal adlı arkadaşımız... Kendi isteğiyle bırakmadı mı işi? Bıraktı. 'Bunaldım yahu bunaldım' demedi mi? Dedi. Bir balıkçı kasabasına yerleşeceğini söylemedi mi? Söyledi. 'Çekip gidiyorum buralardan efeler gibi' çekmedi mi? Çekti. İyi ama nedir bu açıklamalara doymamalar... İyi ama nedir bu gözü arkada kalmışlıklar... İyi ama nedir bu sürekli ayrılığın nedenini anlatmalar... İyi ama nedir bu bırakıp gitmişliği bir türlü bırakıp gidememeler... İyi ama nedir bu ayrılık olayından yürümeye devam etmeler... Zorla mı 

Son Güncelleme: 18.10.2020 11:48:20
ETİKETLERahmet hakan  fatih portakal