UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİM ERDOĞAN: O İLLETİ BİR DAHA AĞZIMA SÜRMEM

2017 yılından beri uyuşturucu suçundan cezaevinde olan oyuncu Selim Erdoğan, yaşadıklarını ilk defa Günaydın’dan Tuba Kalçık’a anlattı.

SELİM ERDOĞAN: O İLLETİ BİR DAHA  AĞZIMA SÜRMEM

Oyuncu Selim Erdoğan “Gençlerimiz uyuşturucudan uzak dursun, kullananlarla da görüşmesin… Ben hata yaptım ve çok pişmanım” dedi.

Kızı 1 aylıkken hapse girdiğini söyleyen Erdoğan, “Her şeyim vardı, değerini bilemedim. Allah bana ders vermek istedi" dedi. Selim Erdoğan, uyuşturucu kullanma yaşının çok düştüğünü, bu konuda sert tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek ekledi: “Ben de bir kız babasıyım. Genç nesilleri korumalıyız. Devletimiz uyuşturucuya karşı çok haklı ve iyi bir mücadele yürütüyor.”



Yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersler neler?

Sahip olduklarımızın değerini bilmek gerekiyor. Şükretmek çok önemli. Gençler uyuşturucudan uzak durmalı. Gerçekten insanların hayatlarına çok zarar veriyor. Ben bu konuda örneğim işte. Yıllarca kullandım, keşke hiç içmeseydim. Bir daha asla ağzıma bile sürmem. Çok üzgünüm. Uyuşturucu kullanma yaşı çok düştü. Benim de kızım var. Allah'ım tüm gençleri korusun. Bakın ben uyuşturucudan dolayı yıllardır hapis yatmış biri olarak şunu açıkça söyleyeyim; çok iyi mücadele ediyor devletimiz. Genç nesilleri korumak için bunu yapması gerekiyor.

Uyuşturucudan dolayı ceza almış biri olarak bunu söylemeniz çok önemli...

Samimi düşüncelerimi paylaşıyorum sizinle. Gençleri korumak için çok ciddi bir mücadele gerekiyor. Ve devletimiz bu konuda çok haklı ve iyi bir mücadele yürütüyor. Kendi evladımı da düşünerek bunu belirtiyorum... Gençlere buradan tekrar tekrar söylemek istiyorum; lütfen uyuşturucudan uzak durun, kullanan insanlarla görüşmeyin. Dünyayı yakından takip ederek, kendinizi her gün daha fazla geliştirmeye çalışın.

Son Güncelleme: 19.10.2020 11:30:58
ETİKETLERselim erdoğan