UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KATİL OLDUĞUNA İNANSAM REDDEDERİM”

Kadir Şeker, sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran ile arbede yaşamış, Duran'ı kalbinden bıçaklamıştı. Şeker, olayın kaza ile olduğunu ifade etmiş, mahkeme ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetmişti.

“KATİL OLDUĞUNA İNANSAM REDDEDERİM”

Kadir Şeker’in babası Cengiz Şeker ilk kez UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Canlı Masa programına katıldı. Şeker’in babası, “oğlumun katil olduğunu bilsem evlatlıktan reddederim” sözleri yayına damga vurdu.

Cengiz şeker, “Öncellikle 83 milyona ayırt etmeden teşekkür ediyorum. Olayla ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Yargı süreci devam ediyor. Milletimizin sağ duyusuna bırakıyorum. İlk gün karşı tarafı aradık ama telefonlara dönmediler. Kadir, avukatı aracılığıyla da, mahkemede de aileye baş sağlığı diledi. Ben hiç bıçak gezdirdiğini görmedim. Ama mahkemede izah etti. Kendini savunma amaçlı taşıyormuş. Kasten adam öldürme diye bir şey yok. Ben Kadir’in kasten adam öldürdüğünü bilsem, zaten evlatlıktan reddederim. Burada kesinlikle bir kasıt yoktur. Kadir’in mahkemede demek istediği yardım manasında. Tabi ki bir insanın ölümüne neden olmak istemez tekrar.”

Siz Kadir Şeker’in babasının bu sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Instagram hesabımızdaki videonun altına yorumlarınızı yazabilirsiniz.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 19.10.2020 22:10:22