UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜKÇEKMECE'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ!

Son dakika haberine göre; İstanbul Büyükçekmece'de Hazarfen Havalimanı'ndan havalandığı tahmin edilen ve henüz belirlenemeyen bir sebeple eğitim uçağı düştü. Olay yerine ekipler sevk edildi.

BÜYÜKÇEKMECE'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ!

İstanbul Hezarfen Havalimanı’ndan havalanan bir eğitim uçağı Büyükçekmece Gölü kıyısında düştü.

Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye, kazada bir kişinin yaralandığını açıkladı.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Kazayı gören Uğur Önver, 'Yetkililer ve ekipler de olay yerine ulaştıktan sonraki görüntü bu. Artık profesyonel bir müdahale gerçekleşiyor' diye konuştu.

Yine görgü tanıklarından Mehmet Değirmenci, 'Maalesef bu üzücü olaya tanık oldum. Olay yerine ekipler yeni ulaşmışlar. Olayın 11.00-11.05 civarında olayın olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla uçağın burnu maalesef toprağın içine girmiş. İnşallah ölen ya da yaralanan yoktur ama umutsuzum. Uçak düştükten sonra görüntüyü 11.07 civarında çektim. Yangın ya da dumanla ilgili herhangi bir şey yok. Orası tarım yapılan bir yer zaten. Kayalık bölge de değil. Maalesef uçak çakılmış durumda' ifadelerini kullandı.

Kazayı gören Mehmet Mert, şunları söyledi:

'11.00 civarında Hadımköy üzerinden gişelerden çıktım, viyadükten geçerken uçağın sağa doğru kaydığını gördüm. Önce tam anlamadım. Hemen arkadaşları aradım. O andan görüntü de bulduk biz. 2 kişinin olduğu, eğitim uçağı olduğu anlaşıldı. Olay yerinde durmadım. Uçak havadayken gördüm. Viyadükten sağa doğru kaydı. Tam olarak kestiremedim, kazaya sebebiyet vermemek için. Nereye düştüğünü görmedim. Uçak havadayken yere düşmek üzere olduğunu gördüm. Araç kullanırken farkettim. Uçağın sağa doğru kaydığını gördüm. Manevra yapmasaydı TEM'e düşecekti.'

 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ… 

Son Güncelleme: 22.10.2020 11:37:01
ETİKETLERBÜYÜKÇEKMECE  UÇAK