UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESENYURT'TA CORONA VİRÜSÜ KURALLARINA UYMAYAN MEKAN KAPATILDI

İstanbul Esenyurt'ta corona virüsü yasakları hiçe sayılarak parti düzenlenen gece kulübü zabıta ekipleri tarafından mühürlenerek kapatıldı.

ESENYURT'TA CORONA VİRÜSÜ KURALLARINA UYMAYAN MEKAN KAPATILDI

Esenyurt'ta önceki gün gece saatlerinde bir mekanda sosyal mesafe kuralları hiçe sayılarak parti düzenlendi. Gece kulübünde buluşan çok sayıda kişinin, maske takmadığı, hijyen kurallarını hiçe saydığı ve sosyal mesafe kurallarına uygun hareket etmediği görüntülere yansıdı. 

CORONA VİRÜSÜNE ADETA MEYDAN OKUDULAR!

İstanbul'da vaka sayısındaki artış nedeniyle bir dizi yeni önlemler alınırken, Esenyurt'ta kaydedilen görüntüler vaka sayısındaki artışın nedenini gözler önüne koydu. Salgına ve artan vaka sayılarına rağmen düzenlenen partide ne maske takan ne de sosyal mesafeye uymayan yüzlerce kişi, virüse meydan okuyarak eğlendi.

SÖZ KONUSU MEKAN MÜHÜRLENDİ

Görüntüler üzerine Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, polis ekiplerine işlem yapmaları yönünde talimat verdi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklular tarafından partinin düzenlendiği gece kulübü belirlendi. Ardından Esenyurt Zabıta ekipleri, gece kulübünü mühürleyerek kapattı.

Son Güncelleme: 26.10.2020 10:20:17
ETİKETLERcorona virüsü  pandemi