UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

18 YAŞINDAKİ MODELE ŞOK

Avustralya'da 18 yaşındaki model Jordyn Hagan Gaunt, sahte bir ajansın düzenlediği iç çamaşırı çekimi sonrası büyük endişe yaşıyor. Kamera önünde çıplak görüntüleri çekilen genç kız, görüntülerin cinsel içerikli sitelere düşmesinden korkuyor.

18 YAŞINDAKİ MODELE  ŞOK

Avustralya'da modellik yapan Jordyn Hagan Gaunt, kariyerinin henüz başında 'sahte ajans' şokuyla sarsıldı. 18 yaşındaki Gaunt, mevcut ajansıyla çalışmaya başlamadan önce sosyal medya hesabından bir kişi kendisiyle iletişime geçti.

Yaşadıklarını Daily Star'a anlatan Gaunt, "Talimatları gösterdikten sonra iç çamaşırımı çıkarmamı, böylelikle vücut tipimi görebileceklerini söylediler.

Daha önce hiç modellikle ilgili çekime katılmamıştım"Görüşmedeki kişi sevgilimin yakınlarda olup olmadığını sorup kamera önünde öpüşmemizi istedi. Garip hissettim ve görüşmeyi sonlandıracağımı söyledim. Ancak çok iyi gittiğimi, endişe etmemem gerektiğini ve sözleşme imzalamak için listeye alındığımı söylediler" dedi.

Bu görüşmenin ardından 19 yaşındaki iki arkadaşını da sözde çekimlere girmeye ikna eden Gaunt, sözleşmeyle ilgili herhangi bir gelişme olmayınca sahte bir ajansla karşı karşıya olduğunu anlayarak polise başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılsa da görüntülerinin yetişkin film sitelerine düşmesinden endişe eden Gaunt, "Kendimi aptal gibi hissediyorum. Arkadaşlarımı da bu işin içine çektim. Polis, görüntülerin cinsel içerikli film sitelerine düşebileceğini söyledi" dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2020 17:36:42
ETİKETLERJordyn Hagan Gaunt  model