UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYAKABININ FİYATINI GÖREN BİR DAHA BAKTI! FUARA DAMGA VURDU

Antalya’da düzenlenen ayakkabı ve moda fuarına tamamen el işçiliği ile tasarlanan ayakkabı damgasını vurdu. İsmini açıklamak istemeyen bir Türk iş insanı tarafından 13 bin dolar karşılığında satın alınan ayakkabı Rusya’da düzenlenecek ayakkabı fuarlarında ‘Made in Türkiye’ etiketi ile dünyaya sergilenecek.

AYAKABININ FİYATINI GÖREN BİR DAHA BAKTI! FUARA DAMGA VURDU

Geçtiğimiz yılı 1 milyar dolar ihracatla kapatan ayakkabı sektörü Türkiye'nin toplam ihracatına katkı vermeye devam ediyor. 

Bu yıl 9’uncu kez düzenlenen etkinlikte dört kıtadan bine yakın yabancı sektör profesyoneli ağırlanıyor. 100 Türk ayakkabı üreticisi hem mevcut hem de alternatif ihracat pazarlarındaki konumunu pekiştirmek için son kreasyonlarını dünyanın önde gelen ayakkabı zincirlerinin temsilcilerine sergiledi.

OTOMOBİL PARASINA AYAKKABI ALDI

İstanbul merkezli bir ayakkabı firması, Eksposhoes için özel olarak tasarladığı ayakkabıyı yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sundu. Üzerinde özel taşların yer aldığı ve tamamen el işçiliği ile tasarlanan ayakkabı fuara adeta damgasını vurdu.

 Bu özel ayakkabı, ismini açıklamak istemeyen bir Türk iş insanı tarafından 13 bin dolar karşılığında (Yaklaşık 104 bin TL) satın alındı. Ayakkabı, önümüzdeki yıl İtalya’da ve Rusya’da düzenlenecek ayakkabı fuarlarında ‘Made in Türkiye’ etiketi ile dünyaya sergilenecek.

Son Güncelleme: 28.10.2020 15:40:34
ETİKETLERmoda haftası